A leggyakoribb kérdések a mellnagyobbítással kapcsolatban

Mellnagyobbítás. Vannak, akik ördögtől valónak tartják, viszont egyre nagyobb azok száma, akik nyitottak a téma irányába. A tapasztalatok azt mutatják, hogy sokak számára önbizalomhiányt okoznak a kicsi, eltérő méretű, vagy például a lógó mellek. A mellplasztika az orvostudomány által elért eredményeket állítja a szépség szolgálatába. De valóban csak a külsőségekről van szó? Miért választják a mai kor női a mellnagyobbítást? Melyek azok a kérdések, amiket a leggyakrabban feltesznek a szakembernél tett látogatás alkalmával?

Laikusként a legtöbben nincsenek tisztában azzal, hogy mi a különbség az izom alá, vagy fölé ültetett implantátum között, mint ahogyan a megfelelő méret kiválasztásában is gyakran kérik a szakember segítségét. A legtöbb kérdésre választ kaphat az olyan plasztikai sebészeti weboldalakon, mint például Dr. Falus mellplasztika specialista oldalán.

Rendszerint már az első találkozás alkalmával eldől, hogy a plasztikai sebész szimpatikus-e vagy sem. Az orvos-beteg között kialakuló bizalmi viszony ugyanis nélkülözhetetlen annak érdekében, hogy teljes nyugalommal feküdjön a páciens a szike alá. Bármennyire is eltökélt valaki, és szeretné a mellnagyobbítás segítségével megváltoztatni életminőségét, a műtéti beavatkozás nagy döntésnek számít, melyhez gyakran félelmek társulnak.

Az előzetes vizsgálatok éppen úgy a folyamat részét képezi, mint a plasztikai sebésszel történő konzultációk. Ezek során a megfelelő forma, méret egyaránt kiválasztásra kerül. Ugyanakkor a profi azt is gyorsan felméri, hogy milyen célt kívánnak az érdeklődők elérni a mellnagyobbítástól. A korrekt, etikus orvosok felhívják a figyelmet arra, ha túl fiatalon, indokolatlanul, vagy extrém méretet szeretne a páciens kérni. A plasztikai sebészet világában hazánkban még mindig működik az ilyen irányú szakmai hűség, s a tengerentúllal összehasonlítva nálunk a legtöbb szakember nem vállal olyan beavatkozást, amire a későbbiekben nem lenne büszke.

A mellnagyobbításnak köszönhetően a magabiztosság jelentősen megnőhet, ennek előnyeit pedig mind a magánéletben, mind a karrier terén megtapasztalhatja az érintett. A téma tehát jóval messzebbre mutat annál, mint hogy mekkora kosárméretet kell majd a későbbiekben melltartóvásárlásnál választani.