Nem találjuk a megfelelő állást. Mit tegyünk?

Az álláskeresés sosem egy gyors és könnyű folyamat, főleg ha nem csak egy állást keresünk, hanem egy olyan munkát, ami számunkra ideális, ami szakmánkhoz közel áll és valóban szívvel és lélekkel tudnánk csinálni.

Nem hívnak vissza, nem jeleznek és egyik cégnek sem kellünk. Mit tehetünk ilyenkor? Ne magunkat okoljuk, erről nem mi tehetünk. A leadott jelentkezéseknél mást vettek fel, de ez nem azt jelenti, hogy nem lesz munkánk, csupán azt jelenti, hogy jelenlegi tudásunk és tapasztalatunk nem bizonyult elengedőnek. Ilyenkor nem szabad feladni, folytassuk keresését még nagyobb lendülettel és még határozottabban.

Eközben pedig képesek vagyunk akár köztes munkákat is elvállalni. Ami nem igényel szaktudást vagy bármilyen egyéb tudást. Ez alkalmas lehet az álláskereső időszakunk áthidalására, ezzel pénzt is keresünk, és közben nem loholjuk bele magunkat a keresés stresszébe.

Az EgerAllas.hu ebben segít nekünk 8 órás munkát találni Eger területén, ahol a kisebb munkáktól a karrierünknek megfelelő pozíciókat is találhatunk. Online jelentkezhetünk, és akár már másnap állásinterjún találhatjuk magunkat.

Az interjú után egy negatív visszajelzés után sem szabad elveszítenünk a lelkesedésünket. Ha pontosan tudjuk, hogy milyen pályán szeretnénk elhelyezkedni, ha megvan hozzá a képzettségünk, akkor meg fogjuk találni azt a céget, akinek ránk, van szüksége.