Használja ki most a bőrönd akciót a Táskaweben, és vásároljon akár 57%-os kedvezménnyel!

Professzionális nyugati munkakörnyezetben gyártott minőségi bőröndöket tud most megrendelni a Táskawebről, akár 87.000 Ft-os kedvezménnyel. Az összes leárazott termék a legjobb márkák bőröndjei közül kerülnek ki, így mindegy, hogy egy masszív Samsonite, egy praktikus American Tourister, egy elegáns Travelite vagy egy luxus stílusú Titan bőröndöt szeretne rendelni, a Táskawebről most akciósan tudja megvásárolni ezeket a termékeket.

Sokan várnak a nagyobb leárazásokra, hiszen ha minőségi terméket szeretnénk vásárolni, ami lehetőleg 5-10 évig bírja a kiképzést, akkor bizony nem a kínai aluljárós modellek árával kell számolnunk.

Ez az igényes kialakítású Samsonite 3 darabos négykerekű bőrönd szett kiváló útitársa lehet mind a hosszabb és a rövidebb kiruccanásra készülő utasoknak is. Ezt a szettet most több mint 87.000 Ft-os kedvezménnyel kínálja a Táskaweb.

Egy ilyen fantasztikus bőrönd akció keretein belül így nemcsak egy bőröndöt tud kedvezményesen megvásárolni, hanem akár egy egész szettet, mely egy világkörüli utazás vagy egy családi nyaralás alkalmával már vissza is hozza az árát.

Mivel a Táskaweb rendelkezik a 100% Eredetiség és Pénzvisszafizetési garanciával, illetve a weboldalt ellenőrizte a NET-JOG is, így itt nincsenek silány bőröndök, amik szétesnek a reptéri dobálás során, csak minőségi és leinformálható darabok.

A cég nem szállít ki sérült vagy megkérdőjelezhető állapotú bőröndöt, hiszen azokat át sem veszik, mert már a beszerzési eljárás során elutasítják, ha bármilyen hibát észlelnek rajtuk.

A reptéren igen nehéz néha megtalálni a saját bőröndünket, viszont ha ezt a vagány pink American Tourister modellt választjuk, garantáltan felismerjük majd a futószalagon a sajátunkat. Egyszerű és praktikus elrendezése, ergonomikus kialakítása és könnyű kezelhetősége miatt már csak néhány darab maradt belőle. Siessen, s látogassa meg a Táska webáruházat, s használja ki a legjobb bőrönd akciókat!

Amerikai autók rajongóinak kötelező!

Száguldás, Porche szerelem… Mindannyian folytatni tudnánk a dalt, viszont annál kevesebben tudnak ezzel az életérzéssel igazán azonosulni. A Porche a gyorsaságot képviseli bárhol a világon, azonban az amerikai autók kedvelői ennél sokkal magasabbra tették a lécet.

A Ford, a Cadillac vagy éppen a Dodge maga az erő és elegancia megtestesülése, ha autókról van szó. Bőr ülések, hangosan bőgő motor, masszív, messziről is jól észrevehető megjelenés és persze az sem elhanyagolható tényező, hogy egy utcai verseny keretében bármikor lenyomják a Porche-t. Ez sokkal több, mint puszta rajongás. Életérzés. Életmód, ha úgy tetszik. Ki ne szeretne az ikonikus amerikai autók valamelyikében feszíteni?

Aki még nem próbálta, nem is igazán érheti a dolgot. Egy gyors kör bőven elég a szerelemhez, hiszen ez egy olyan menet, amit az ember soha nem felejt el. Sőt, azt is tévedés lenne gondolni, hogy amerikai autók iránti rajongás csak a férfiak szenvedélye lehet. Gondoljunk csak a hollywoodi dombok alatt büszkén parkoló rózsaszín Cadillec-re, amely előtt folyamatos a fényképezkedni váró turisták jelenléte.

Gondolta volna, hogy az amerikai autók iparága akkorává nőtte ki magát, hogy több utazási iroda is e téma köré épült? Pedig így van! A 66-os úton végigrobogni egy igazán dögös autóval már nem csak a kiváltságosok lehetősége, ámde a dolog népszerűsége semmit sem vett el annak a különlegességéből. Képzelje el magát, amint keresztül szeli a sivatagot egy GMC-vel vagy Pontical-al, miközben teljes hangerőn szól a Born to be wild a Steppenwolf előadásában. Ha elfárad csak megáll egy motelben vagy a televízióból is ismerős kávézók egyikében. Persze nem kell az amerikai autók használatáig az Egyesült Államokig utazni, ugyanis a lehetőség kis hazánkban is elérhető.

A táj pedig még szebb is, mintha csak a végtelenül elnyúló homokdűnéket szemlélné. Kezdésként megtudhat mindent az amerikai autókról az izomautok.hu weboldalon. Ne gondolkodjon, vágjon bele, hiszen egyszer élünk! Ebbe az életbe pedig kell egy kis őrültség!

Kényelmes reptéri autó bérlés Budapesten

Az autókölcsönzés tipikusan egy olyan szolgáltatás, amivel szemben nagy elvárásaink vannak. Először is azt szeretnénk, hogy a kiválasztott gépjármű a lehető legrövidebb idő alatt hozzánk kerüljön, és mind műszakilag, mind kinézetben elégedettek legyünk vele. És akkor még ott vannak az esetleges extra igényeink is, és hát jó lenne, ha az autóbérlés Budapest területén is emberi árakon állna rendelkezésünkre.

Ezek alap esetben persze egyáltalán nem teljesíthetetlen kérések. Azok a cégek, amik szakmailag a topon vannak és az ügyfelet helyezik a középpontba, ők meg tudják ütni a mércét, sőt sok esetben talán túl is szárnyalják az elvárásainkat ezzel pozitív csalódást okozva. A gyors és kényelmes autó bérlés budapesti helyszíneken sem csak egy vágyálom. Először is a kapcsolatfelvétel zökkenőmentesen meg tud történni, nem kell hosszú órákon keresztül tárcsázni a megadott számot, míg végül valaki felveszi a telefont a túloldalon. Az autó bérlés Budapest területén nincs lekorlátozva, és a szolgáltató vállalja a gépjármű kiszállítását az olyan kívül eső helyekre is, mint amilyen például a Liszt Ferenc repülőtér.

Ha valamelyik weboldalon meglátjuk ezt a három szó, hogy autóbérlés Budapest reptér, akkor a cég biztosan tud számunkra biztosítani autót a repülőgép megérkezésének időpontjára. Mivel azonban a járatok késhetnek, ezért a landolás pontos idejét érdemes a későbbiek során pontosítani. Amennyiben az autóbérlés Budapest reptéren jön létre, akkor a szerződés részleteit és a személyes adatokat mindenképp előre kell leegyeztetni, a reptéren ugyanis magasak a parkolási díjak.

A helyszínen forinttal, illetve más valutával is lehet fizetni, de a valuta típusokra nem árt rákérdezni, ugyanis előfordulhat, hogy a USD-n, a GBP-n, az ASD-n és EURO-n kívül mást nem fogadnak el. Ha minden részletet előre lefixálunk és rákérdezünk azokra az apróságoknak tűnő dolgokra, amikkel kapcsolatban bizonytalanok vagyunk, akkor az autóbérlés Budapest reptéren is létrejöhet fennakadások és előre be nem kalkulált költségek nélkül.

Összecsukható sátor- univerzális tetőszerkezet

Gondolkodik garázs létrehozásának lehetőségein? Nincs helye garázsra- megfizethető és gazdaságos megoldást keres? Hosszú ideig nem védett és fedetlen parkolás megkárosíthatja a járművet. Szennyezett levegő, az időjárási viszonyok nagy mértékben befolyásolják az autó állapotát. De hogyan lehet megtalálni a megfelelő megoldást, amely megfizethető és a járműve is védve lesz?

Az összecsukható sátor a garázsok tökéletes alternatívája, amelyet értékelni fog. Ez egy modern módszer az autó megvédésére elfogadható áron. Az ollós rendszernek köszönhetően egyszerűen szerszámok nélkül és pillanatokon belül felépíti a szerkezetet. Az eloxált alumínium konstrukciót nagy stabilitás jellemzi. Könnyen hordozható és extrém körülmények között is megfelelő a sátor használása. Az elrendezése és az összeszerelése gyors és egyszerű.

Az összecsukható sátor előnyei

Állítson tetőszerkezetet az autója felé, és védje a rossz időjárástól. A ponyvák nemcsak a hőmérsékleti ingadozásoknak, hanem az UV sugárzásnak és az esőnek is ellenállnak. A falak vízhatlanok és ideálisan védik az autóját. Az összecsukható sátrak különféle méretekben kaphatók. A sátor a jármű számára tökéletes fedett parkolóhelyet biztosít. A sátrak különféle színkivitelben kaphatók. Színét kiválaszthatja a színmintából az Ön igényei megfelelően.

Az összecsukható sátrakat tesztelték, megfelelő rögzítés esetén ellenállnak a nagy szélnek is. Betonfelületen is egyszerű a sátor rögzítése nehezék zsákokkal. A zsákok homokkal vagy sóderrel tölthetők, tépőzárak segítségével kell rögzíteni a sátor lábaihoz.

Különösen téli hónapokban fogja értékelni a sátrakat. A sátrak megvédik az autót a jégesőtől, fagytól szennyezett levegőtől.

Az összecsukható rendszernek köszönhetően a sátor szállítása egy személygépkocsi csomagtartójában is lehetséges, így a sátra felállíthatja bárhol, ahol egy takart helyt szeretne létrehozni.

Ne hagyja ki az egyedi élményt

Ki ne akarna élni legalább egy kalandot az életében egyszer, hogy kipróbáljon valami újat, csábító? Végül is, mit emlékeznénk, ha nem lennének érdekes tapasztalatok? Nem kétséges, hogy az sok dolog, ami vonzza és vonzza minket. Például valaki meg akarja próbálni a repülést ballonozást, egy újabb ejtőernyős ugrás, egy másik, aki lelkesen megy a tengerbe, és felfedezi a víz alatti szépséget világban. Vannak olyanok is, akik vonzzák a nyílt tengeri vitorlázást. Semmi sem helyettesítheti ezt az érzést amikor a szél játszik a hajaddal, miközben az arcát a naphoz igazítja és a tengerre néz hullámok.

Legalább egyszer az életében meg kell tapasztalnia egy hajókirándulást, és teljes korty alatt élveznie kell. Hajóutak a hajók egyre népszerűbbek és népszerűbbek az üdülők körében. Sokan közülük inkább a klasszikus nyaralást részesítik előnyben, mivel ez megfelelő mennyiségű izgalmat hoz, kaland, valamint jó móka.

Romantika, új helyek és főleg semmi unalom

Milyen nyaralás lenne, ha nem tapasztaltunk volna róla semmit, éppen ellenkezőleg, unalmat és csalódást éreztek. Minden bizonnyal nem fog unatkozni a hajóutakon. Ha valaha is élsz Hajókirándulás, tudod, hogy nem volt hiány tapasztalat. A hajó mindent megtapasztalhat – kezdve romantika az új helyek és emberek megismerésére. Manapság számos olyan úticél kínál hajókirándulásokat, amelyek kényelmesebbé teszik a hajót is elérhető áron. A hajóbérlés nagyon népszerű az üdülők körében. Horvátországban, Görögországban vagy Törökországban. Talán van tapasztalata az opcionális kirándulások miatt hajókirándulások általában kínálatban vannak, és nagy érdeklődésre számítanak. Ki nem akarna megtapasztalni? a legszebb kilátás a széles óceánra? Ez határozottan a felbecsülhetetlenség és az egész életen át tartó élmény nézete.

Élvezze az Adriai-tenger szépségét

Évről évre sok turista és nyaraló „lépései” autóval mennek Horvátországba, busszal vagy légi úton. Az Adriai-tenger azúrkék tengerrel, tiszta strandjaival és melegével vonzza időjárás. És milyen kirándulásokra lett volna szükségünk, ha nem vennénk hajót? És nem kell maradjon csak egy transzferen. Csónakok bérelhetők még több ember számára napon belül. A hajókölcsönzés ára is megfizethető, különösen, ha a hajót több család vagy család bérelte egy baráti társaság. A hajóbérlés Horvátországban mindenképpen megéri, mert ilyen A kaland csak egy hajókirándulás során tapasztalható meg, és más tapasztalat sem teheti meg cserélni.

Meglepő dolgok, amit helyetted fizet az utasbiztosításod

Manapság utasbiztosítást kötni nem felesleges pénzkidobás, sokkal inkább előrelátás, felkészülés minden eshetőségre. Bár szeretnénk azt hinni, hogy nyaralás alkalmával semmi rossz nem történhet velünk, a helyzet az, hogy számtalan előre nem látható dologgal is számolnunk kell.
Ha külföldre utazol még fontosabb, hogy legyen utasbiztosításod, mert bár szuper, ha kiváltod az Európai Egészségbiztosítási Kártyád és időben informálódsz arról is, hogy bankkártyádhoz milyen utasbiztosítási opció társul, mindez lehet, hogy kevés lesz ahhoz, hogy maximálisan biztonságban érezhesd magad.

Ezeket biztosan állja az utasbiztosításod!


A legtöbben azért kötnek utasbiztosítást, mert attól tartanak, hogy valamilyen baleset, sérülés, betegség éri utol őket otthonuktól távol, ha pedig orvosi ellátásra szorulnak egy másik országban, esetleg egy másik kontinensen ott bizony megugorhatnak a költségek is. És nem feltétlen csak a kezelési- és gyógyszerárakra gondolunk, hanem egyéb kiadásokra, amit az utasbiztosítás is fedezhet.


Ott van például, a tolmács, aki hatalmas segítség akkor, ha nem beszéljük az ország nyelvét, viszont valahogy meg kell értessük magunkat az orvossal.
Sokan úgy indulnak vakációzni, hogy ott valamilyen extrém sportot is kipróbálnak majd, például a búvárkodást, hegymászást vagy az ejtőernyőzést, amikről tudjuk, hogy nem veszélytelenek. Viszont ha valamilyen baj történik, az ellátást az utasbiztosítás finanszírozza, valamint a mentési költségeket is (kutatás/kiemelés, helikopteres szállítás stb.).


Magánkórházi és közkórházi ellátást, vizitdíjat, kórház napidíjat éppúgy fizet a biztosító, mint ahogy abban is segítséget nyújt, hogy ha huzamosabb időn át külföldön ragadunk, kiutazhassanak hozzánk a családtagjaink. A velük való aktív kapcsolattartást, a kiutazásuk költségeit és a szállásukat is állja a biztosító, mint ahogy a mi hazaszállításunkat, valamint végzetes tragédia esetén a kártérítés összegét is.

Gondoltad volna, hogy ezekre is (be)biztosíthatod magad?

Sokan nyaralás alkalmával sem válnak meg házi kedvencüktől, akik szintén ki vannak téve mindenféle veszélynek. Rovarcsípés, fertőzés, hogy csak a leggyakoribbakat említsük, és bizony az ő ellátásuk sem kerül kevesebbe, ha külföldön vagyunk. Viszont egy jó biztosítás ennek anyagi terhét is átvállalja tőlünk.

Mivel az okostelefonok, tabletek, laptopok világában élünk ezért ezekre is érdemes biztosítást kötnünk, hiszen nem csak nagy bosszúság, ha oda a telefonunk a nyaralás összes képével, de anyagilag se járunk túl jól, ha egy szemfüles, turistákra és azok értéktárgyaira utazó tolvaj minket szemel ki. Ugyanez a helyzet, ha iratainktól, útlevelünktől, pénzünktől „szabadítanak” meg, ilyenkor irány a konzulátus, hiszen ideiglenes okmányokat kell szerezünk, hogy hazautazhassunk. Ezek is költségekkel járnak, ám egy komplex utasbiztosítás ebben is segítségünkre lehet.


Ha törlik a járatunkat, ha elkavarodik a poggyászunk, vagy ha valamilyen előre nem látható oknál fogva nem tudunk elutazni, esetleg le kell rövidítenünk a nyaralás időtartamát arra is ott a biztosítás, hiszen ezek mind-mind komoly anyagi terhekkel járnak, mert sok esetben minden előre le van foglalva és ki van fizetve, aminek az összege ilyenkor kidobott pénz az ablakon.

Olyankor, ha nincs biztosításunk, mert ha van, akkor bizonyos százalékban mégis vissza tudjuk kapni a pénzünk, plusz az elveszett bőrönddel járó anyagi kárt is térti a biztosító. Ha lerobban az autó és ott ragadunk az út szélén egy távoli országban, a javíttatást, az elszállítást, a csereautó díját is fizeti a biztosító.

Kellett a rendszám, hát levette

“Helyszín: Nagykanizsa, Shell kút

Állok a sorban a kútnál, jön egy csajszi, valami kikent kifent cabrióval, előttem áll a sorban a pénztárnál, látszólag valamilyen okból zaklatott, de én nem nagyon voltam képben a kábulattól, amit a parfümje okozott, amit biztos egy dézsából magára borított.

(A fotó illusztráció)

Szóval jön ő a kutashoz:

Csaj: Hali, egy autópálya matricát lécci…
Kutas: Milyet?
Csaj: Ccc nemtom. Hány napos van?
Kutas: Ilyen meg ilyen.
Csaj: Ilyen jó lesz.
Kutas: Ok, rendszám?
Csaj: Most szívatsz?
Kutas: Nem, ha pályamatricát akarsz venni, nekem kell a rendszám…
Csaj: Jól van, de erre még lehet, hogy ráb@sztok (bocs a szavakért, de ezt mondta a kislány) és kirohant.

Nézzük a kutassal, hogy mit csinál, mert eltűnt a kocsija mögött, 3 perc múlva visszajött, letette a hátsó rendszámtábláját az asztalra és közölte a pultossal, hogy ilyen még vele nem történt, letörött a körme, és a barátja már úton van, mert nem tud így vezetni, miféle eljárás ez?
Kutas: nem kellett volna behozni, elég lett volna ha bemondod.
Erre a csaj: “Úúú igen???”

Jött is a csaj pasija pár perc múlva egy jó nagy Mercivel, bement, megkérdezte, mi történt, elmondták neki, és a kutassal egymást támogatták a röhögéstől, jó fej volt.”

(Forrás: Tüttő Norbert – Facebook)

Kanizsai zsaru a horvát tengerparton

Július óta hazai rendőrök is dolgoznak a magyarok által leglátogatottabb tengerparti városban Zadarban.

A három dunántúli zsaru egyike a Nagykanizsai Rendőrkapitányság Letenyei Határátkelőhelyének részlegvezetője Jankovics Gábor főtörzszászlós.

magyar rendőrök horvátországban 1

(Jankovics Gábor kanizsai rendőr -j1- kollégáival és Marina Mis horvát rendőrnővel)

Mint a Zsaru magazin cikkéből kiderült, a horvát felmenőkkel is bíró Nagykanizsán élő rendőr anyanyelvi szinten beszél horvátul.

A beszámoló szerint, előfordult például olyan eset, hogy a vihar miatt lezártak egy-egy horvát autópálya szakaszt és a sztrádáról hívták a magyar rendőröket, hogy javasoljanak kerülő utat.

Elesett motoros, de egy falu mellékutcájába járművével beszorult  ittas magyar kamionos ügyében is kellett segíteni.

magyar rendőrök horvátországban 2

(Jankovics Gábor -b1- valamint horvát és magyar kollégái Zadarban. Fotók: Zsaru Magazin)

Egy fiatal magyar párt kábítószer birtokláson értek a horvát rendőrök, itt az érintetteket kellett nyugtatni, ügyvédet, pénzátutalást intéztek a magyar egyenruhások – olvasható többek között a Zsaruban.

magyar-rendorok-horvatorszag-zadar

Országúti ragadozók szállták meg Kiskanizsát

A hét végén megérkezett a kiskanizsai PUNCS Fagyizóba az ország egyik legkedveltebb online motoros magazinjának csapata. A 48 órás teljesítménytúrázók fogadására igazi meglepetést készítettek a Puncsban Horváth Mákos Feriék. Az ország szinte minden részéről a kiskanizsai Homokkomáromi utcába begördülő mocisok nagy tetszést arattak a nem mindennapi járgányokat megbámulók között, de ők maguk sem távoztak elégedetlenül. Mert a Nagy-Mo-Torok Nyalat igencsak ízlett nekik, nem kevésbé a fogadtatás, Mákosék kedvessége, s a gyönyörű, mediterrán környezet. No és az, hogy külön ízekkel, matricákkal, feliratokkal készültek “rájuk”.

nagykanizsa puncs fagyizó motorosok 2

Persze a PUNCS többi finomságai is megdolgoztatták ízlelőbimbóikat: a sok Barca-fan motoros nem hagyta ki a méltán sok elismerést kiváltó “Messi kedvence” fagyit, de elvarázsolta őket a bodzás, almacukros áfonyás paleolit fagyi is.

– Erre az alkalomra – mondta Mákos Feri -, úgy gondoltam, hogy a Bajnokok Fagyija átdolgozott kiadásával várjuk a motorosokat és a betérőket a Nagy-Mo-Torok Nyalattal. Nemzeti  színű gombócokból, ill. a Nagy-Magyarországra hajazó halmokból áll az eper-vanília-kivi édesség – természetes hozzávalókból. De a fiam ötlete alapján végül meglepetés született. Feri fiam nemcsak kigondolta, ki is keverte az új, nyerő ízeket. Így született meg végül az igazi Nagy-Mo-Torok Nyalat.

Az elnevezés egyrészt a nagy mocikra utal, másrészt a Nagy-Magyarországra, ugyanis az érkező motoros teljesítménytúrázók mindig egy tematika köré szervezik az adott évi versenyt. Volt olyan esztendő, amikor Magyarország határait motorozta körbe a mezőny, majd voltak a magyar váraknál, a nemzeti parkjainkban, végigjárták hegyeinket, tavainkat és megyeszékhelyeinket is. A túra 2015-ben kilépett az országból, és a felvidéki magyar várakat járta végig.

Az elmúlt években mintegy 35 fős kompánia felszívta magát, Idén azonban – vagy a valaha volt legrövidebb táv, vagy az édesszájúság okán – ahogyan internetes bejegyzésben írták – május 27-én délben 58 motor (ebből igen sok utassal) indult el. További három masina  a későbbiekben csatlakozott hozzájuk – így szombaton nagyjából hatvan vasparipa gurul fagyizóról fagyizóra.

nagykanizsa puncs fagyizó motorosok 1
A 48 óra a magyar fagyizók között motoros teljesítménytúra igen népes mezőnye csodaszép időben vágott neki, hogy körbenyalakodja az országot. A 48 óra a legjobb hazai fagyizók között névre keresztelt, a hagyományokat immáron nyolcadik éve folytató motoros teljesítménytúra mezőnye nekivágott a bő ezerkétszáz kilométeres távnak, hogy körbeteszteljen tizenöt cukrászdát. Az első napon a Dél-Dunántúl, a másodikon pedig annak északi fele a fő vadászterületük – majd vasárnap átkelnek a Dunán és annak keleti felén folytatják a nyalakodást.
Soltvadkert, Kiskanizsa, Balaton-környék, Érd, Eger – utóbbi helyen a kürtőskalácsba mért fagyival…

Hosszú és…SZÉLES ÚT…
KISKANIZSA VISSZAVÁRJA AZ ONROAD-MOTOROSOKAT,  AKIK MEGCSODÁLVA A FÁBÓL FARAGOTT NAGY-MAGYARORSZÁG EMLÉKMŰVET IS A PUNCSBAN, MAGUKKAL VITTÉK A HÍRT: IDE EL KELL JÖNNI, MEGKÓSTOLNI A FENSÉGES, KURIÓZUM ÍZEKET, NO ÉS MESSI KEDVENCÉT.
DE CSAK A NAGY-MO-TOROK NYALAT UTÁN… MERT AZ A VILMOS-KÖRTÉS, CITRUSOS, MÉZES ÍZ FELEDHETETLEN.
(Lukács Ibolya)

Utasok tolták a kanizsai csuklós buszt

nagykanizsa csuklós busz

Fura látványban lehetett részük a nagykanizsai Fő utcában sétálóknak, amikor azt látták, hogy az utasok tolják a helyi járatú csuklós buszt.

A történet nem mai, a videó 2010-es – akkor még nem voltak komolyabb felbontású mobilok –  és azt bt-exhale nevű felhasználó töltötte fel, akinek összvissz ez az egy videója van a Videán.

Azt január 8-án töltötte fel.

1 2 3 6