Nagykanizsa-Budapest járatritkítások: egyeztetéseket kezdett az államtitkár és a polgármester

Bizonyára már több fórumon értesültek arról, hogy a járványveszély miatti járatritkítások érintették a Nagykanizsa – Budapest vonalat is. Augusztus 1-jén a két település között közvetlenül, kitérő nélkül közlekedő autóbusz-járatok teljesen megszűntek, a fennmaradó, csökkentett számú járat pedig jelentős, több mint 4 órás menetidővel éri el a fővárost a korábbi 2 óra 44 perc helyett.

Még július közepén Palkovics László miniszternek és Mosóczi László közlekedéspolitikáért felelős államtitkárnak küldtem hivatalos levelet, amelyben tárgyalásokat kezdeményeztem a helyközi autóbusz-járatok ésszerűbb változtatása érdekében. Számos fiatal tanul Budapesten, s a tapasztalatok szerint a diákok mellett a családok is szívesebben választják a komfortos helyközi autóbuszokat. Részben ezért is tartottam és tartom fontosnak, hogy minél előbb találjunk áthidaló megoldást a hirtelen változásból fakadó nehézségekre.

A napokban Bizzer András alpolgármesterrel Cseresnyés Péter államtitkár, Nagykanizsa és térsége országgyűlési képviselőjének segítségét, közreműködését is kértem a sok kanizsait érzékenyen érintő kérdés megnyugtató rendezésében.

A helyközi autóbusz-menetrend drasztikus, a járványveszély miatti átalakításával párhuzamosan ugyanis nem történt meg a vasúti járatok fejlesztése, ráadásul ősztől, a nyári menetrend megszűnésével még kevesebb vasúti járat indul, mely tovább rontja a közlekedés minőségét.

Bízom abban, hogy a döntéshozók átgondolják a helyzetet, megfontolják kezdeményezésünket, s egyfajta átmeneti megoldásként – amíg a Budapest – Nagykanizsa vasútvonalon nem közlekednek InterCity járatok – legalább hétvégenként a nagyszámú hazautazó diákság miatt visszaállítják a korábbi menetrend szerinti, kitérő nélküli, illetve csak Zalakarost érintő járatokat.

Cseresnyés Péter országgyűlési képviselő válaszában arról tájékoztatott, hogy amint tudomást szerzett a Budapest – Nagykanizsa közötti autóbusz-közlekedést érintő változásokról, azonnal megkezdte az egyeztetéseket. A tárgyalások eredményeként előreláthatóan hamarosan pozitív fejleményekről tudunk beszámolni – írta Facebook oldalán pénteken Balogh László nagykanizsai polgármester.

Tiltakozás Zala megye és Budapest közötti buszközlekedés ellehetetlenítése ellen!

Komoly indulatokat váltott ki tegnapi cikkünk, amely arról szólt, hogy a MÁV-hoz került Volánbusz augusztus 1-től megszünteti a legtöbb Budapest és Zala megye között közlekedő buszjáratát.

Az ügyben még július elején petíciót kezdeményezett a Munkástanácsok Zala Megyei Szövetsége, amely így szól:

“A hírek szerint 2020. augusztus 1-jével a szaktárca a távolsági autóbuszközlekedés drasztikus visszaszorítását tervezi. Ez Zala megyét különösképpen érinti, elsősorban a megye és Budapest közötti autóbuszos közlekedést.

A Munkástanácsok Zala Megyei Szövetsége és a Volánbusz Zrt. zalai munkavállalói állománya tiltakozik Zala megye és Budapest közötti volános buszközlekedés tervezett ellehetetlenítése ellen!

Az észszerűség és a hatékonyság jegyében, az utazási igények és szokások alapulvételével lenne kívánatos a két nagy közlekedési alrendszer (MÁV, Volán) párhuzamos működtetése. Tervszerű és átgondolt közlekedésszervezéssel mindez érthető és vállalható modell lenne.

Az azonban elfogadhatatlan, hogy szembeállítsuk a két közlekedési alrendszert és az egyiket alárendeljük a másiknak. Ez a lépés durva semmibe vétele a Volán szakma eddigi innovatív munkájának. Semmibe veszi az utazóközönség és az önkormányzatok igényeit is.

A kirekesztést támasztja alá a széleskörű szakmai, közlekedéspolitikai és érdekképviseleti egyeztetés hiánya a tervezett intézkedésekről.

Kérjük buszjárataink utazóközönségét, csatlakozzanak felhívásunkhoz, írják alá petíciónkat!

A közös érdek közös platformot, közös cselekvést hívjon életre!

Zalaegerszeg, 2020. július 8. Horváth László elnök, Munkástanácsok Zala Megyei Szövetsége”

A petícióhoz ITT LEHET CSATLAKOZNI.

Augusztus 1-től megszűnik a legtöbb buszjárat Budapest és Zala között – Dél-Zala Press

Augusztus 1-től megszűnik a Budapest és Zala megye közötti országos autóbuszjáratok többsége – tájékoztatott a Volánbusz, amelynek új tulajdonosa a MÁV lett. A Budapest és Zalaegerszeg, illetve Nagykanizsa közötti utazásra a vasút igénybevételét ajánlják.

Augusztus 1-től megszűnik a legtöbb buszjárat Budapest és Zala között

Augusztus 1-től megszűnik a Budapest és Zala megye közötti országos autóbuszjáratok többsége – tájékoztatott a Volánbusz, amelynek új tulajdonosa a MÁV lett.

A Budapest és Zalaegerszeg, illetve Nagykanizsa közötti utazásra a vasút igénybevételét ajánlják. Ezek az útvonalak változnak:

Megszűnő, módosuló autóbuszvonalak:

 • A 1183 Budapest – Zalakaros – Nagykanizsa vonal megszűnik.
 • A 1185 Budapest – Sármellék – Zalaegerszeg – Lenti vonal Zalaegerszeg – Lenti szakasza megszűnik.
 • A 1188 Budapest – Keszthely – Hévíz – Zalaegerszeg – Lenti vonal megszűnik.
 • A 1190 Budapest – Balatonfüred – Zalaegerszeg / Tapolca

Augusztus 1-jétől közlekedő új vagy módosuló autóbuszvonalak:

Új 1182 Budapest – Keszthely – Hévíz – Zalakaros – Nagykanizsa

Új autóbuszjáratok indulnak Budapest és a Zala megyei fürdőhelyek, illetve a Kis-Balaton körüli települések (Alsópáhok, Sármellék, Zalavár, Zalaszabar, Nagyrada, Garabonc) között.
Budapestről és Nagykanizsáról mindennap 09:00-kor és 16:00-kor indulnak az autóbuszok.

1185 Budapest – Sármellék – Zalaegerszeg

Augusztus 1-jétől a vonalon az alábbi járatok közlekednek:

Budapestről Zalaegerszegre

 • a tanév tartama alatt a hetek utolsó munkanapján, a kora délutáni órákban 12:30-kor és 14:00-kor
  a hetek első munkanapját megelőző napokon (általában vasárnap) 21:00-kor és 23:00-kor indul autóbusz.

Zalaegerszegről Budapestre

 • a hetek első munkanapján (hétfőn) 7:40-kor,
 • a tanév tartama alatt a hetek utolsó munkanapján 9:40-kor
 • a hetek első munkanapját megelőző napokon (általában vasárnap) 15:40-kor, 17:00-kor és 19:00-kor indul autóbusz.

6216 Zalaegerszeg – Nagykapornak – Hévíz – Keszthely

A vonalon több járat indulási ideje változik az új, két óránként közlekedő 6218-as autóbuszok menetrendjével összhangban.

Új 6218 Lenti-Zalaegerszeg-Keszthely-Balatonszentgyörgy (vasúthoz csatlakozó autóbuszvonal)

Az 1185-ös és 1188-as országos járatok helyett, a Budapest és Hévíz, Alsópáhok, Felsőpáhok, Zalacsány illetve Nagykapornak között közlekedő utasainknak az új, 6218-as vonalon közlekednek autóbuszok igénybevételét ajánljuk, melyek Balatonszentgyörgy vasútállomáson csatlakoznak a kétóránként Budapest-Déli pályaudvar felől érkező, illetve oda induló vonatokhoz.

Új 6416 (Nagykanizsa –) Zalakaros – Balatonszentgyörgy – Keszthely (vasúthoz csatlakozó autóbuszvonal)

A Budapest és Zalakaros között közlekedő utasainknak az új 6416-os vonalon közlekedő autóbuszokat ajánljuk, melyek Balatonszentgyörgy vasútállomáson csatlakoznak a Budapest-Déli pályaudvar felől érkező, illetve oda induló vonatokhoz.

6248 Zalaegerszeg – Gellénháza – Petrikeresztúr – Lenti

Zalaegerszeg és Lenti között több járat indul, valamint egyes autóbuszok Zalaegerszeg, Vasútállomáson is megállnak, csatlakozást biztosítva az InterCity vonatokhoz – írták.

További részletek a Volánbusz weboldalán olvashatók.

A külföldi befektetők egyre nagyobb érdeklődést mutatnak a Horvát ingatlanok iránt!

Amennyiben a keresőbe egyre sűrűbben pötyögi be a: Horvátország apartman eladó kulcsmondatot, akkor nagy az esélye annak, hogy megnyerő befektetési lehetőségeket keres. Ha Ön ezt a cikket olvassa, sanszos, hogy már pro és kontra érvekkel kívánja teleírni az asztalán heverő hosszú távra tervezett üzleti bakancslistáját.

Hogy miért éppen a horvát ingatlan vásárlás? A válasz a következőkben körvonalazható:

 • 2000 óta Horvátország felkerült az egyik legdinamikusabban prosperáló gazdasággal rendelkező országok sorába Közép-Európában
 • legmeghatározóbb külkereskedelmi partnerei között Németország és Olaszország is szerepel
 • mivel az ország számára elengedhetetlen az idegenforgalom, GDP-jének több mint 50 százalékát a szolgáltatási ágazat generálja
 • a turizmus minősül Horvátország egyik kulcsfontosságú bevételi forrásának, ezért érdemes fontolóra venni a horvát ingatlan vásárlás lehetőségét
 • nem meglepő módon: leginkább európai befektetők érdeklődését keltette fel a horvátországi befektetési lehetőségek kérdése
 • a turizmus mellett számottevő érdeklődés jellemzi a gyártás, az energiaellátás, távközlés, gyógyszeripar szegmenseit is, melynek főbb befektetői jellemzően németek, osztrákok, hollandok, olaszok, szlovénok és magyarok
 • mindemellett remek külföldi befektetési lehetőségnek bizonyulhatnak a következő szektorok is: telekommunikáció, idegenforgalom, hajógyártás, egészségügy, víz, olaj, gáz, orvosi berendezések, fogyasztási cikkek, építőipar stb.

Eladó ingatlan Horvátország területén, befektetés céljából is több található. Mindazonáltal: amennyiben kizárólag a befektetés és profitszerzés szerepel kardinális célként a tervei között, érdemes fontolóra venni, illetve megcélozni a tengerparton elhelyezkedő ingatlanokat. Van bérbeadási lehetőség is a főszezonban, mely éves szinten akár 5 százalékos jövedelmet is indukálhat a tulajdonosok számára.

A horvát ingatlanvásárlás előnyei

Eladó nyaraló Horvátország turistamágnes területein? Miért is ne? Lássuk csak, milyen egyéb érvek szólnak a horvátországi ingatlan vásárlás mellett?

Az elmúlt hónapok emberpróbáló világválsága most a befektetők számára megnyitott néhány hasznos profit-esélyes alternatívát. Jelen pillanatban akár 50 százalékos kedvezménnyel is lehetőségük nyílik horvát ingatlan vásárlására. Megfontolandó az ingatlanpiac folyamatos követése, valamint a tengerparti nyaralókra, apartmanokra való összpontosítás – mivel ezek esetében általában nagyobb a vásárlási igény, sőt: a jövőben tervezett viszonteladás is egy jövedelmező opció.

Szimpatizál az egyre népszerűbbé váló ingatlan-felújítási business gondolatával? Példaképpen egy romos eladó ingatlan megvásárlásával Horvátország legvonzóbb üdülővárosaiban (Trogir, Split)? A régi épületet akár mini-szállodává is átalakíthatja, ugyancsak viszonteladás céljából, mely később akár 30 százalékos profitot is eredményezhet.

Mit gondol: kész gyakorlattá formálni a horvátországi ingatlan vásárlás tervét?

Volánbusz: Megszűnik négy expresszjárat a Budapest-Nagykanizsa útvonalon

Változik a Volánbusz egyes távolsági járatainak menetrendje június 20-tól, első lépésben a Budapest-Szeged-Szabadka, a Budapest-Eger és Budapest-Nagykanizsa viszonylaton lépnek életbe járványügyi menetrendek.

A Volánbusz Zrt. múlt hét csütörtöki közleménye szerint a járványügyi korlátozások feloldása, a védekezés új szakasza lehetővé teszi a buszközlekedés újjászervezését és fokozatos újraindítását.

A helyközi közösségi közlekedési közszolgáltatás megrendelője, az Innovációs és Technológiai Minisztérium kérésére mindez a vasúttal párhuzamosan futó távolsági autóbuszjáratok indokoltságának felülvizsgálata mellett zajlik. Az így felszabaduló járműveket a vidéki Magyarország közlekedési lehetőségeinek javítására használják fel.

A június 20-tól életbe lépett ideiglenes járványügyi menetrend szerint Budapest és Szeged között megszűnik az autóbusz-közlekedés, a továbbiakban a vasúti közszolgáltatás biztosítja a kapcsolatot a Csongrád-csanádi megyeszékhely és a főváros között. A Szeged-Szabadka viszonylaton továbbra is igénybe vehetők az autóbuszok.

Budapest és Eger között vasárnap kivételével minden nap kettővel kevesebb járat indul; péntekenként további néggyel csökken ez a szám, egy járatpár pedig meghosszabbított útvonalon, Kazincbarcika és Budapest között közlekedik.

A főváros és Nagykanizsa között is változik a menetrend, a kora reggeli és a késő esti időszakban vasúttal lehet utazni a két város között, módosul egyes járatok indulási ideje, és megszűnik négy expresszjárat.

A járványügyi készültségben alkalmazott menetrendek a mindenkori igényekhez rugalmasan igazodó kínálatot biztosítanak az utasoknak. A nyár folyamán több ütemben életbe lépő változásokról a Volánbusz a szokott módon, ismert csatornáin tájékoztatja utasait – közölte a közlekedési társaság.

A változásokról részletesen a Volánbusz honlapján tájékozódhatnak az utasok. MTI

Használja ki most a bőrönd akciót a Táskaweben, és vásároljon akár 57%-os kedvezménnyel!

Professzionális nyugati munkakörnyezetben gyártott minőségi bőröndöket tud most megrendelni a Táskawebről, akár 87.000 Ft-os kedvezménnyel. Az összes leárazott termék a legjobb márkák bőröndjei közül kerülnek ki, így mindegy, hogy egy masszív Samsonite, egy praktikus American Tourister, egy elegáns Travelite vagy egy luxus stílusú Titan bőröndöt szeretne rendelni, a Táskawebről most akciósan tudja megvásárolni ezeket a termékeket.

Sokan várnak a nagyobb leárazásokra, hiszen ha minőségi terméket szeretnénk vásárolni, ami lehetőleg 5-10 évig bírja a kiképzést, akkor bizony nem a kínai aluljárós modellek árával kell számolnunk.

Ez az igényes kialakítású Samsonite 3 darabos négykerekű bőrönd szett kiváló útitársa lehet mind a hosszabb és a rövidebb kiruccanásra készülő utasoknak is. Ezt a szettet most több mint 87.000 Ft-os kedvezménnyel kínálja a Táskaweb.

Egy ilyen fantasztikus bőrönd akció keretein belül így nemcsak egy bőröndöt tud kedvezményesen megvásárolni, hanem akár egy egész szettet, mely egy világkörüli utazás vagy egy családi nyaralás alkalmával már vissza is hozza az árát.

Mivel a Táskaweb rendelkezik a 100% Eredetiség és Pénzvisszafizetési garanciával, illetve a weboldalt ellenőrizte a NET-JOG is, így itt nincsenek silány bőröndök, amik szétesnek a reptéri dobálás során, csak minőségi és leinformálható darabok.

A cég nem szállít ki sérült vagy megkérdőjelezhető állapotú bőröndöt, hiszen azokat át sem veszik, mert már a beszerzési eljárás során elutasítják, ha bármilyen hibát észlelnek rajtuk.

A reptéren igen nehéz néha megtalálni a saját bőröndünket, viszont ha ezt a vagány pink American Tourister modellt választjuk, garantáltan felismerjük majd a futószalagon a sajátunkat. Egyszerű és praktikus elrendezése, ergonomikus kialakítása és könnyű kezelhetősége miatt már csak néhány darab maradt belőle. Siessen, s látogassa meg a Táska webáruházat, s használja ki a legjobb bőrönd akciókat!

Amerikai autók rajongóinak kötelező!

Száguldás, Porche szerelem… Mindannyian folytatni tudnánk a dalt, viszont annál kevesebben tudnak ezzel az életérzéssel igazán azonosulni. A Porche a gyorsaságot képviseli bárhol a világon, azonban az amerikai autók kedvelői ennél sokkal magasabbra tették a lécet.

A Ford, a Cadillac vagy éppen a Dodge maga az erő és elegancia megtestesülése, ha autókról van szó. Bőr ülések, hangosan bőgő motor, masszív, messziről is jól észrevehető megjelenés és persze az sem elhanyagolható tényező, hogy egy utcai verseny keretében bármikor lenyomják a Porche-t. Ez sokkal több, mint puszta rajongás. Életérzés. Életmód, ha úgy tetszik. Ki ne szeretne az ikonikus amerikai autók valamelyikében feszíteni?

Aki még nem próbálta, nem is igazán érheti a dolgot. Egy gyors kör bőven elég a szerelemhez, hiszen ez egy olyan menet, amit az ember soha nem felejt el. Sőt, azt is tévedés lenne gondolni, hogy amerikai autók iránti rajongás csak a férfiak szenvedélye lehet. Gondoljunk csak a hollywoodi dombok alatt büszkén parkoló rózsaszín Cadillec-re, amely előtt folyamatos a fényképezkedni váró turisták jelenléte.

Gondolta volna, hogy az amerikai autók iparága akkorává nőtte ki magát, hogy több utazási iroda is e téma köré épült? Pedig így van! A 66-os úton végigrobogni egy igazán dögös autóval már nem csak a kiváltságosok lehetősége, ámde a dolog népszerűsége semmit sem vett el annak a különlegességéből. Képzelje el magát, amint keresztül szeli a sivatagot egy GMC-vel vagy Pontical-al, miközben teljes hangerőn szól a Born to be wild a Steppenwolf előadásában. Ha elfárad csak megáll egy motelben vagy a televízióból is ismerős kávézók egyikében. Persze nem kell az amerikai autók használatáig az Egyesült Államokig utazni, ugyanis a lehetőség kis hazánkban is elérhető.

A táj pedig még szebb is, mintha csak a végtelenül elnyúló homokdűnéket szemlélné. Kezdésként megtudhat mindent az amerikai autókról az izomautok.hu weboldalon. Ne gondolkodjon, vágjon bele, hiszen egyszer élünk! Ebbe az életbe pedig kell egy kis őrültség!

Kényelmes reptéri autó bérlés Budapesten

Az autókölcsönzés tipikusan egy olyan szolgáltatás, amivel szemben nagy elvárásaink vannak. Először is azt szeretnénk, hogy a kiválasztott gépjármű a lehető legrövidebb idő alatt hozzánk kerüljön, és mind műszakilag, mind kinézetben elégedettek legyünk vele. És akkor még ott vannak az esetleges extra igényeink is, és hát jó lenne, ha az autóbérlés Budapest területén is emberi árakon állna rendelkezésünkre.

Ezek alap esetben persze egyáltalán nem teljesíthetetlen kérések. Azok a cégek, amik szakmailag a topon vannak és az ügyfelet helyezik a középpontba, ők meg tudják ütni a mércét, sőt sok esetben talán túl is szárnyalják az elvárásainkat ezzel pozitív csalódást okozva. A gyors és kényelmes autó bérlés budapesti helyszíneken sem csak egy vágyálom. Először is a kapcsolatfelvétel zökkenőmentesen meg tud történni, nem kell hosszú órákon keresztül tárcsázni a megadott számot, míg végül valaki felveszi a telefont a túloldalon. Az autó bérlés Budapest területén nincs lekorlátozva, és a szolgáltató vállalja a gépjármű kiszállítását az olyan kívül eső helyekre is, mint amilyen például a Liszt Ferenc repülőtér.

Ha valamelyik weboldalon meglátjuk ezt a három szó, hogy autóbérlés Budapest reptér, akkor a cég biztosan tud számunkra biztosítani autót a repülőgép megérkezésének időpontjára. Mivel azonban a járatok késhetnek, ezért a landolás pontos idejét érdemes a későbbiek során pontosítani. Amennyiben az autóbérlés Budapest reptéren jön létre, akkor a szerződés részleteit és a személyes adatokat mindenképp előre kell leegyeztetni, a reptéren ugyanis magasak a parkolási díjak.

A helyszínen forinttal, illetve más valutával is lehet fizetni, de a valuta típusokra nem árt rákérdezni, ugyanis előfordulhat, hogy a USD-n, a GBP-n, az ASD-n és EURO-n kívül mást nem fogadnak el. Ha minden részletet előre lefixálunk és rákérdezünk azokra az apróságoknak tűnő dolgokra, amikkel kapcsolatban bizonytalanok vagyunk, akkor az autóbérlés Budapest reptéren is létrejöhet fennakadások és előre be nem kalkulált költségek nélkül.

Összecsukható sátor- univerzális tetőszerkezet

Gondolkodik garázs létrehozásának lehetőségein? Nincs helye garázsra- megfizethető és gazdaságos megoldást keres? Hosszú ideig nem védett és fedetlen parkolás megkárosíthatja a járművet. Szennyezett levegő, az időjárási viszonyok nagy mértékben befolyásolják az autó állapotát. De hogyan lehet megtalálni a megfelelő megoldást, amely megfizethető és a járműve is védve lesz?

Az összecsukható sátor a garázsok tökéletes alternatívája, amelyet értékelni fog. Ez egy modern módszer az autó megvédésére elfogadható áron. Az ollós rendszernek köszönhetően egyszerűen szerszámok nélkül és pillanatokon belül felépíti a szerkezetet. Az eloxált alumínium konstrukciót nagy stabilitás jellemzi. Könnyen hordozható és extrém körülmények között is megfelelő a sátor használása. Az elrendezése és az összeszerelése gyors és egyszerű.

Az összecsukható sátor előnyei

Állítson tetőszerkezetet az autója felé, és védje a rossz időjárástól. A ponyvák nemcsak a hőmérsékleti ingadozásoknak, hanem az UV sugárzásnak és az esőnek is ellenállnak. A falak vízhatlanok és ideálisan védik az autóját. Az összecsukható sátrak különféle méretekben kaphatók. A sátor a jármű számára tökéletes fedett parkolóhelyet biztosít. A sátrak különféle színkivitelben kaphatók. Színét kiválaszthatja a színmintából az Ön igényei megfelelően.

Az összecsukható sátrakat tesztelték, megfelelő rögzítés esetén ellenállnak a nagy szélnek is. Betonfelületen is egyszerű a sátor rögzítése nehezék zsákokkal. A zsákok homokkal vagy sóderrel tölthetők, tépőzárak segítségével kell rögzíteni a sátor lábaihoz.

Különösen téli hónapokban fogja értékelni a sátrakat. A sátrak megvédik az autót a jégesőtől, fagytól szennyezett levegőtől.

Az összecsukható rendszernek köszönhetően a sátor szállítása egy személygépkocsi csomagtartójában is lehetséges, így a sátra felállíthatja bárhol, ahol egy takart helyt szeretne létrehozni.

Ne hagyja ki az egyedi élményt

Ki ne akarna élni legalább egy kalandot az életében egyszer, hogy kipróbáljon valami újat, csábító? Végül is, mit emlékeznénk, ha nem lennének érdekes tapasztalatok? Nem kétséges, hogy az sok dolog, ami vonzza és vonzza minket. Például valaki meg akarja próbálni a repülést ballonozást, egy újabb ejtőernyős ugrás, egy másik, aki lelkesen megy a tengerbe, és felfedezi a víz alatti szépséget világban. Vannak olyanok is, akik vonzzák a nyílt tengeri vitorlázást. Semmi sem helyettesítheti ezt az érzést amikor a szél játszik a hajaddal, miközben az arcát a naphoz igazítja és a tengerre néz hullámok.

Legalább egyszer az életében meg kell tapasztalnia egy hajókirándulást, és teljes korty alatt élveznie kell. Hajóutak a hajók egyre népszerűbbek és népszerűbbek az üdülők körében. Sokan közülük inkább a klasszikus nyaralást részesítik előnyben, mivel ez megfelelő mennyiségű izgalmat hoz, kaland, valamint jó móka.

Romantika, új helyek és főleg semmi unalom

Milyen nyaralás lenne, ha nem tapasztaltunk volna róla semmit, éppen ellenkezőleg, unalmat és csalódást éreztek. Minden bizonnyal nem fog unatkozni a hajóutakon. Ha valaha is élsz Hajókirándulás, tudod, hogy nem volt hiány tapasztalat. A hajó mindent megtapasztalhat – kezdve romantika az új helyek és emberek megismerésére. Manapság számos olyan úticél kínál hajókirándulásokat, amelyek kényelmesebbé teszik a hajót is elérhető áron. A hajóbérlés nagyon népszerű az üdülők körében. Horvátországban, Görögországban vagy Törökországban. Talán van tapasztalata az opcionális kirándulások miatt hajókirándulások általában kínálatban vannak, és nagy érdeklődésre számítanak. Ki nem akarna megtapasztalni? a legszebb kilátás a széles óceánra? Ez határozottan a felbecsülhetetlenség és az egész életen át tartó élmény nézete.

Élvezze az Adriai-tenger szépségét

Évről évre sok turista és nyaraló „lépései” autóval mennek Horvátországba, busszal vagy légi úton. Az Adriai-tenger azúrkék tengerrel, tiszta strandjaival és melegével vonzza időjárás. És milyen kirándulásokra lett volna szükségünk, ha nem vennénk hajót? És nem kell maradjon csak egy transzferen. Csónakok bérelhetők még több ember számára napon belül. A hajókölcsönzés ára is megfizethető, különösen, ha a hajót több család vagy család bérelte egy baráti társaság. A hajóbérlés Horvátországban mindenképpen megéri, mert ilyen A kaland csak egy hajókirándulás során tapasztalható meg, és más tapasztalat sem teheti meg cserélni.

1 2 3 6