Spóroljon pénzt, vásároljon ágynemű szettet!

Ideális esetben egy nap 8 órát alszunk, ami a napunk egyharmada. Ez rengeteg idő, ami megköveteli, hogy körültekintően járjunk el, amikor a megfelelő tulajdonságokkal rendelkező ágynemű nyomába eredünk. Annak érdekében, hogy másnap kipihenten ébredjünk, nagyon fontos, hogy megfelelő minőségű párnákat, paplanokat használjuk, hiszen azok kinézete, anyaga és kialakítása is nagymértékben befolyásolja az éjszakáinkat.

Az ágynemű szett beszerzése több szempontból is ideális választásnak bizonyul. Először is így egymáshoz tökéletesen illő párnákat, paplanokat tudunk vásárolni, ami azt jelenti, hogy rengeteg időt megspórolhatunk magunknak nézelődés közben. Nincs szükség arra, hogy hosszasan keresgéljük az egymással passzoló termékeket, melyek színben, méretben és kialakításban is illenek egymáshoz, a párosítást ugyanis megoldják helyettünk a forgalmazók.

Az ágynemű szett megvásárlásával a pénztárcánknak is kedvezünk, hiszen, ha együtt vesszük meg a termékeket, akkor sokkal olcsóbban tudunk hozzájutni a pihentető alvás kellékeihez, mintha azokat külön-külön szereztük volna be. Ideális esetben az ágynemű szett párnája, paplanja is lecipzározható huzattal rendelkezik, amit könnyen le lehet venni, ki lehet mosni, majd pedig gépben vagy hagyományos módon, ruhaszárítón gyorsan meg lehet szárítani. A tapasztalatok alapján határozottan kijelenthető, hogy a steppelt, 100%-ban poliészter mickrofiber anyagú ágyneműk nyugodt, mély alvást tesznek lehetővé a mindennapok során.

Annak érdekében, hogy az alvóhelyünk ne csak éjszaka, hanem nappal is elnyerje a tetszésünket, érdemes az ágytakaró használata mellett voksolni. Az, hogy melyik változat bizonyul ideális választásnak, kizárólag az egyéni ízlésünktől függ. Amennyiben körültekintően választjuk ki, akkor azonnal a hálószobánk díszévé avanzsálhat. A kínálatban igazi kuriózumnak számít a díszcsomagos dobozban található 100%-ban poliészterből készülő ágytakaró, amik akár függönyként is lehet használni. Dekoratív kinézete, sokoldalú felhasználhatósága és díszes csomagolása miatt nem csak saját részre, hanem ajándékba is tökéletes választás.

Ez a fajta ágytakaró többféle színben is elérhető, ekrü, fehér és mályva árnyalatokban is megvásárolható. A vintage, a modern és a klasszikus stílusú hálószobákba is remekül illik, ami elsősorban annak köszönhető, hogy sokféle bútorral, textillel összeegyeztethető. Minőségi anyagának köszönhetően az ágytakaró nagyfokú ellenállóképességgel és hosszú élettartammal örvendezteti meg a felhasználókat.

A legkeresettebb úti célok top 10-es listáján Zalakaros

Tovább bővült a turizmus a harmadik negyedévben, és az utolsó negyedév is erősen indul a november elsejei hosszú hétvégének köszönhetően; Eger, Hajdúszoboszló, Gyula, Hévíz és a főváros is kiemelkedő vendégforgalomra számíthat a hosszú hétvégén – közölte a Szállás.hu saját adatai alapján az MTI-vel.

Emlékeztettek rá, hogy mindenszentek idején a legtöbben november elsején érkeznek a szálláshelyre, most egy átlagos novemberi hétvégéhez képest több mint duplájára nő a forgalom, hiszen a hosszú hétvégét az őszi szünet előzi meg.

(Fotó: Zalakarosi Fürdő – Facebook)

Az átlagos foglalási érték 58 ezer forint, ami 25 százalékkal több, mint egy átlagos novemberi hétvégén. Eger, Hajdúszoboszló, Gyula, Hévíz és a főváros is kiemelkedő vendégforgalomra számíthat, emellett Szeged, Pécs, Miskolctapolca, Zalakaros és Egerszalók szintén felkerültek a legkeresettebb úti célok listájára – közölte a Szallas.hu.

Szigetvári József, a csoport vezérigazgatója ismertette, hogy a harmadik negyedévben belföldi forgalmukat 27 százalékkal, a külföldre közvetített forgalmukat 17 százalékkal növelték. Idén az átlagos foglalási érték 63 200 forint volt, 10 százalékkal nőtt a tavalyihoz képest, a szálláshelyeken az átlagár 6 százalékkal emelkedett.

A foglalások több mint fele (56 százaléka) volt 50 ezer forint alatt, az üdülések átlagosan 2 éjszakára és 3 személyre szóltak. A legforgalmasabb nap az augusztus huszadikai hosszú hétvége szombatja volt.

A Szallas.hu közleménye szerint minden tizedik vendég a SZÉP-kártyás fizetést jelölte meg előzetesen, 13 százalékkal nőtt a SZÉP-kártyás költések értéke tavalyihoz képest, átlagosan 104 250 forintra, és ezek a vendégek hosszabb időre és nagyobb létszámra foglaltak helyet: általában 3-4 éjszakára és 4 személy részére.

A Szallas.hu adatai alapján Siófok, Hajdúszoboszló és Budapest vonzotta a legtöbb turistát, de Eger, Balatonfüred és Gyula is az “élbolyban” végeztek. A legkeresettebb úti célok top tízes listájára még Szeged, Hévíz, Zalakaros és Nyíregyháza került fel.

A harmadik negyedévben nagy volt az érdeklődés az egri és a siklósi vár, valamint a Festetics-kastély iránt, de a Szilvásváradi Kisvasút és a Nyíregyházi Állatpark is keresett volt. A fürdők közül a miskolctapolcai, a harkányi, a zalakarosi, a hajdúszoboszlói is kiemelkedett, még a Hévízi-tó iránt volt nagy az érdeklődés – írták.

Egy régi-új módszer térhódítása: a hipnoterápia alkalmazása napjainkban

A stressz a mai modern ember egyik legnagyobb ellensége, amellyel szemben nem könnyű felvenni a harcot. Ha Ön fővárosi lakos, a felgyülemlett stressz által okozott problémákra segítségére lehet egy felettébb empatikus és tapasztalt pszichológus Budapest belvárosában.

Először talán nem könnyű felismerni a nehézségeket, hogy mivel mérgezi a környezete vagy Ön saját magát. Ám egy rendkívül jól képzett szakember elősegítheti gyógyulását, utat mutathat a hozzáállása megváltoztatására, rávezetheti a sokáig nem talált válaszokra, amelyek hiányában tovább emészthetné magát.

Egy pszichológus a főváros környékén, de igazából az összes hazai nagyvárosban roppant keresett specialista, az általuk tartott pszichoterápiákon naponta megannyi ember vesz részt, akik nem képesek megküzdeni a mindennapok folytonos borzalmaival. Ám mindemellett nehéz megmondani, hogy ki az Önnek legmegfelelőbb szakember: tehát mindenekelőtt a problémáját szükséges felismerni, majd ezután egy általános beszélgetés után derül ki, hogy mi lesz a pontos módszer ellátásában. És milyen eszközöket használhat egy pszichológus Budapesten, vagy akár az egész országban? Alvásterápiát, depressziókezelést, és még számtalan más szolgáltatással hozzájárulhat az őt felkeresők fejlődéséhez.

Sőt, ezeken kívül hipnózist is alkalmazhat a betegeken. A már a középkorban ismert hipnoterápia a 20. században új köntösben és látásmóddal tért vissza a pszichoterápiák sorába. Mindezen változások magukkal hozták a rengeteg kutatást hazai és külföldi szinten egyaránt, így ezek eredményként mára teljesen elfogadott és modern kezelésként tartják számon.

A tapasztalt pszichológus Budapest belvárosában hipnoterápia alkalmazásával a pszichológus feltárja a legbensőbb gondolatokat, a rejtett félelmeket és vágyakat, amiket a beteg elnyom magában és hátráltatják a gyógyulását. A gyógykezelés során mindezek felidéződnek az emberben, és a gondolatok egymásutánjának átélésével megbirkózhat régi dilemmáival. Természetesen a szakember támogatása nem áll meg ennél a pontnál: a kemény belső harcok elsimításában megbízható társként kalauzolja az érzelmek tengerében, míg ki nem evickél onnan, vissza nem tér a normális kerékvágásba.

Továbbá a hipnoterápia nemcsak önmagában alkalmazható, hanem más kezelésekkel és módszerekkel egyetemben elvégezhető a rászoruló betegeken. Ám felhívjuk figyelmét, csak olyan terápiákon és kezeléseken vegyen részt, amelyeket képzett és tapasztalt szakemberek tartanak! És ne feledje, a pszichológiai tanácsadóval kialakított bizalom nélkül nem térhet a gyógyulás útjára!

A plasztikai sebészet népszerűsége töretlen

Évről évre nő a plasztikai beavatkozások iránti igény világszerte és itthon is. Ennek fő okai a társadalmi elfogadottság növekedése, az egyre biztonságosabb és kockázatmentesebb módszerek illetve a jövedelmek emelkedése lehet. A plasztikai beavatkozások közül a legnagyobb mértékben az intimplasztika iránt nőtt az érdeklődés az elmúlt években. (Az ISAPS – International Society of Aesthetic Plastic Surgery – szerint 45%-kal az elmúlt évhez képest.)

Egyes pszichológusok szerint az intimplasztika az egyik leghatásosabb „önbizalom helyreállító” beavatkozás.

Az intimplasztikai beavatkozás gyors és látványos eredményt nyújthat.

Sok oka lehet az elégedetlenségnek: Például ha a kis szeméremajkak nagyobbak és kilógnak a fehérneműből vagy a fürdőruhából, netán kellemetlenül dörzsölődik esetleg különösen látványos az aszimmetriájuk. A beavatkozás nem csak esztétikai okokból lehet indokolt. A kelleténél nagyobb kisajkak miatt olykor fájdalmassá válhat a sportolás, sőt még az ülés is.

Fájdalmas a beavatkozás?

Sokan vannak, akik félnek a női intimplasztika veszélyeitől és a műtét okozta fájdalomtól.

A személyes konzultáció után viszont meglepődnek, hogy a beavatkozás fájdalommentes is lehet és akár egy nappal a műtét után már nem is érezhető semmilyen fájdalom.

Beavatkozás

Az intimplasztikai műtéteket általában helyi érzéstelenítésben végzik. Ez csak minimális kellemetlenséggel jár és a páciensek zöme előnyben is részesíti, mert így műtét után hazamehetnek. Fájdalom a műtét alatt már nincs, és utána sem jellemző. A kisajak formája, alakja helyi érzéstelenítésben tökéletesen kialakítható, az érzéstelenítők beadása semmilyen formában nem zavarja a finom műtéti technikát.

A kellemetlenségek elkerülése miatt vénás bódításban (altatásban) is bármikor elvégezhető az intimplasztika, de ezt csak kevesen választják, és nem is szükséges.

A felszívódó varratok alkalmazásának köszönhetően nincs szükség műtét utáni varratszedésre.

Gyógyulás

Az ambulánsan, helyi érzéstelenítéssel, körülbelül fél-egy órán belül elvégezhető műtét után a páciens saját lábán hazamehet. A beavatkozás utáni közvetlen, elsődleges gyógyulás ideje (sebgyógyulás, duzzanat megszűnése) körülbelül két-három hetet vesz igénybe, majd általában három hónapos regeneráció után elnyeri végleges formáját az intim testrész.

A beavatkozás nincs befolyással a későbbi terhességekre, és mivel megmarad a terület megszokott érzése, érzékenysége, semmilyen negatív hatása nincs a szexuális életre. A műtét utáni heg gyakorlatilag észrevétlen, tapintással sem érzékelhető.

Piknik télen? Igen, Zalakaros újragondolta a Márton napot

Zalakaros újabb egyedülálló gasztronómiai programra invitál november 8-9. között. A térségben működő pincészetek és szolgáltatók bevonásával négy helyszínen is tematikus Márton napi programokkal várják a kicsiket és nagyokat egyaránt.

A Szőlőhegyi Piknik 4 helyszínét ráadásul ingyenes pincejárattal kötik össze, hogy nyugodt lelkiismerettel kóstolhassunk bele a térségi borok és kulináris kincsek legjavába. Készítsük az ízlelőbimbókat, lesz itt többek között libalakoma, kemencés kenyér készítése és libazsíros kenyér kóstoló, borkóstoló és pálinka főző bemutató – mindez a gasztronómia jegyében.

Akik pedig a sok finomság mellett kulturális programokra „szomjaznának”, őket jazz, fúvós és népzenei koncertek, illetve a szombati napon megrendezésre kerülő pajzán komédia várja!

Természetesen nem feledkeztek meg a gyerkőcökről sem, hiszen kovács bemutató, ollóvágta játszóház, „libales”, kreatív foglalkozások, és mustkóstoló is szerepel a szervezők repertoárjában.

A programok mellett a helyszíneken természetesen főszerepben a bor lesz, erről pedig helyi és környékbeli borászatok gondoskodnak majd. A helyi tourinform iroda limitált kiadású Érzékek Útján túrafüzettel, a zalakarosi szálláshelyek pedig külön erre az alkalomra összeállított csomagokkal várják az érdeklődőket!

A program az Interreg SI HU 184 program keretében valósul meg.

További információk: www.zalakaros.hu/szolohegyipiknik

Hatékony ránctalanítás natúr kozmetikumokkal

Sajnos előbb vagy utóbb minden nő életében elérkezik az az életkor, amikor egyre égetőbb feladattá válik a ránctalanítás. Ilyenkor rendszerint elmennek a helyi drogériákba, és körülnéznek, hogy milyen anti-aging termékek közül választhatnak. Mivel a kínálat elképesztő mértékben kibővült az elmúlt évek alatt, ezért nagy örömmel fogadják, hogy milyen sok lehetőség áll a rendelkezésükre.

A polcokon többek között vannak arcpakolások, nappali és éjszakai krémek, arctisztítók és egyéb speciális kozmetikumok, melyek azt ígérik, hogy a ránctalanítás nem is olyan nehéz dolog. A kezdeti lelkesedés azonban hamar szertefoszlik, amikor bebizonyosodik, hogy a drágán beszerzett termékek nem váltják be a hozzájuk fűzött reményeket még a sokadik használat után sem. Rosszabb esetben a mesterséges adalékanyagok miatt mellékhatások is kialakulnak, ami miatt a kozmetikumok nem, hogy javítanak az arcbőr állapotán, hanem rontanak is rajta.

A természetes alapanyagokból készülő natúr termékek azonban tényleg azt nyújtják, amit ígérnek: ragyogó, fiatalos arcbőrt. Mivel a használatukkal a ránctalanítás mesterséges komponensek nélkül valósulhat meg, ezért nem kell tartani a kellemetlen bőrirritációtól, például kiütésektől, viszketéstől vagy duzzadt, piros arcbőrtől. Az egészséges életvitelnek a megfelelő hajápolás is fontos része, anélkül ugyanis nem érhetjük el a tökéletes testi-lelki harmóniát.

A ligetszépe olaj hajra is ideális választásnak bizonyul, nem csak arcbőrre, a benne található növényi alapú komponenseknek köszönhetően ugyanis a hajszerkezetre is ki tudja fejteni a jótékony hatását. Az alkalmazása mindenki számára ajánlott, akik nincsenek megelégedve a hajkoronájuk állapotával, kinézetével. A ligetszépe olaj hajra való felvitele nagyon egyszerű, hiszen csak néhány mozdulat kell ahhoz, hogy a megfelelő mennyiséget bejuttassuk a hajszálakba.

A várva várt hatás garantáltan nem marad el, hiszen már szinte azonnal látható lesz, hogy a hajkoronánk ragyogóbbá, élettel telibbé válik. Mivel a ligetszépe olaj hajra és bőrre egyaránt alkalmazható, ezért komplett wellness élményt nyújt a felhasználók számára.

Ne maradjon le a kerékpár akcióról!

Kétségtelen, hogy a kerékpározás szuper móka, akkor is, ha a városon belül tekerünk, és akkor is, ha a festői szépségű tájakat szeljük át. Az viszont nem elhanyagolható szempont, hogy a vadiúj bringáknak sokszor olyan borsos áruk van, hogy az embernek még a kedve is elmegy a vásárlástól. Ez persze még nem jelenti azt, hogy le kellene mondani az önfeledt bicajozás nyújtotta előnyökről, csupán jobban oda kell figyelni, hogy hol, illetve mikor vásárolunk.

A kerékpár akció lehetővé teszi, hogy a kiszemelt termékeket jóval a piaci ár alatt tudjuk beszerezni, ami már elég csábítóan hangzik. Éppen ezért érdemes alaposan szemügyre venni a kínálatot, hogy amikor elérkezik a kerékpár akció ideje, akkor gyorsan le tudjunk csapni a visszautasíthatatlan ajánlatokra. Sokan persze inkább nem nézegetik az árukészletet azt gondolva, hogy minek sóvárogjanak olyan bicajok után, amik soha nem lesznek az övék?

A minden szempontból megfelelő, minőségi alapanyagokból készülő, dekoratív kerékpárok nem csak a kiváltságosok érdeme, főleg nem a mai világban, amikor rendszeresen el lehet csípni a kerékpár akciókat. Nem számít, hogy férfiaknak tervezett cross bicikli, gyerek bicaj vagy női városi kerékpár az, amire szüksége van, a kerékpár webáruházban mindegyik megtalálható, akár többféle kivitelben is. Sokszor lehet hallani, hogy a női városi kerékpárok valamiért drágábbak, mint az országúti tekerésre vagy túrázásra szánt társaik, de ez valószínűleg csak abból adódik, hogy a város bringák szinte teljes mértékben fel vannak szerelve a szükséges kiegészítőkkel.

Ha az árba beleszámoljuk a sárvédőt, a biciklis kosarat és a kitámasztó kart, akkor hamar világossá válik, hogy azok növelik meg a női városi kerékpárért fizetett összeget. Természetesen arra is lehetőség van, hogy a hölgyek csak a járgányt vásárolják meg, a kiegészítőket pedig utólag saját maguk válogassák össze. A biciklis webáruházban nem csak kiváló minőségű kerékpárokra, hanem a megfelelő felszerelésekre is le lehet adni a rendelést.

Kutyameleg: házi kedvenceinket is hőguta fenyegeti!

Forró beton, kiszáradt vizes tálka, rövid lánc és árnyékmentes hely, már ez is elég ahhoz, hogy a kutyatartás kapcsán baj történjen… A nappali 30 foknál magasabb csúcshőmérséklet idején a rosszul tartott házi kedvencek rövid időn belül hőgutát kaphatnak, mely hosszú távon pusztuláshoz vezet.

A kutya önszántából soha nem mozogna a tűző napon a nagy kánikulában. Ha mégis ezt kell tennie, akkor tudnunk kell, hogy mindezt nehezebben viselik a nagyobb testű, sötét színű kutyák, mint a kisebb testű, világos színűek.

A kutya nem tud izzadni, ami komoly nehézséget okoz számára, mert pusztán a lihegéssel történő hővesztés néha, bizonyos körülmények között nem elegendő, ilyenkor az állat keresi a hűvös helyet, padlót, amire ráfeküdve hűtheti magát.

Az Orpheus Állatvédő Egyesület tartási tanácsai a nyári kánikulára:

  • a nagy sétát, játékot kora délelőttre és késő délutánra időzítsük,
  • az állatnak legyen mindig hűvös hely, ahova a napsugárzás elől szabadon el tud bújni,
  • az állatnak legyen mindig friss ivóvize,
  • házi kedvencünket ne hagyjuk egyedül autóban, hiszen a belső tér a nagy melegben 60-70 fokos is lehet.

Kerüljük el a bajt megelőzéssel. Egy kis odafigyeléssel felelős állattartók lehetünk – írta közleményében az Orpheus Országos Állatvédő és Természetbarát Közhasznú Egyesület.

Bérelj limuzint bármikor, avagy a luxus nem kuriózum

Ha vonz a celebek világa, és szívesen úszkálnál a luxus és az elitnek kijáró szférában, akkor rendelj magadnak limuzint! Ez egy remek alkalom egy kis élvezetre! Persze fontos, hogy mindehhez hogy jutsz hozzá, hiszen ehhez szükséges egy igazán megbízható csapat, akik mindezt elérhető áron kínálják számodra. Szerencséd van, nem kell tovább keresned, mert mi megtaláltuk neked a tökéletes jelöltet, akiknél a luxus nem csak a kivételeseknek jár!

Ha meglepnél valakit szülinapján, vagy egy barátod leány-, vagy legénybúcsúját tennéd emlékezetessé, akkor merj bérelni Budapesten, ingyenes kiállással egy limuzint a PLS Partylimuzin segítségével. Hogy miért tedd ezt? Lássuk!

Egy hatalmas meglepetést kap az ünnepelt, főleg ha nem számít rá, hogy egy limuzinnal mész érte a találkára. Ugyanilyen reakciót várhatsz a többiek részéről, ha a leánybúcsú elején egy limuzinnal érkezel a találkozóra, és azzal indultok neki az estének.

Ha meg szeretnéd őrizni az inkognitótokat a külvilág felé, az sem akadály, hiszen az ablakok be vannak sötétítve, így csak akkor láthatnak titeket, ha kiálltok a tetőablakba, hogy integetni tudjatok a közelben lévő autósoknak és gyalogosoknak.

A bérelhető limuzinokat direkt a résztvevők számához tudod igénybe venni, igaz a legkisebb is 8 fős, a legnagyobba 24-en fértek. A 9+1 személyes Chrysler 300 C belső tere tökéletesen kifinomult, meglehetősen elegáns és emlékezetes a fekete-fehér kontraszt, ami jellemzi. A fekete bőr kanapé mellé remekül passzol a hófehér bárpult, ami nem kis kincset rejt. Egyrészt egy ajándék behűtött pezsgőt, de ezen kívül is számos ital várja, hogy belekóstoljanak.

A belső világítás is igazán hangulatos, hiszen többféle LED világítás, lézer fények és komplett lézershow varázsolja emlékezetessé az utazást. Mindemellett, hogy az utazás élménye még meghatározóbb legyen, ingyenes wifi szolgáltatás áll a rendelkezésetekre. Ennek segítségével bármikor megkereshetitek a kedvenc számaitokat, vagy akár fel is tölthetitek a jó dolgotokat bizonyító képeket a különböző közösségi fórumokra. Innentől pedig nem marad más, mint bezsebelni a like-okat és az irigykedő kommenteket a nagy utazáshoz.

Mint említettük, minden limuzinbérléshez jár egy üveg behűtött pezsgőt, ami csak arra vár, hogy az út folyamán minél előbb elfogyasszátok. A limuzin sofőrje amellett, hogy biztonságban elszállít az egyik helyről a másikra, maximális előzékenységgel és eleganciáva, egy celebhez méltón nyitja ki előttetek az ajtót, és gondoskodik a megfelelő szórakozásról. Ezek figyelembevételével meglehetősen sikkesen szállhattok ki a célnál a limoból. A rendelést a PLS Partylimuzinnál bármikor leadhatjátok e-mailen vagy akár telefonon is.

Sőt, ha mindez nem lenne elég, Budapest 2 népszerű szórakozóhelyére – természetesen a Morrison’s 2-re és a LIGET klubra gondolunk – megérkezve, a Partylimuzinból kiszállóknak ingyenes a belépés, ami mellé mindenki kap egy ajándék welcome shotot. Mi ez, ha nem teljeskörű kiszolgálás és sztároknak kijáró luxus?

A katonai póló erőt sugároz, divatos, tartós, stílusos és van még egy titka

A fent nevezett tettes, mármint a katonai póló nem feltétlen jelent egy terepmintás, igazán katonásnak kinéző darabot.

A katonai jelzőbe belefér a barna, keki zöld, fekete, homok szín vagy épp a tengerész csíkos minta is. Ettől kezdve aztán ezeknek a pólóknak a hordhatósága térben és időben is csak a fantázián múlik, akár rövid ujjal vagy épp ujjatlan verzióban.

De hogy le is leplezzem gyorsan a címben említett titkot, ezek a ruhadarabok tartósak, nem bolyhosodnak, nem nyúlnak ki mosás után, nem vesztik el a színüket, nem is mennek össze, és mindezek mellett semmivel sem drágábbak, mint a nagy és divatos, márkás testvéreik. Tehát ki lehet mondani, hogy ár-érték arányban határozottan az elsők között vannak. Ez azt hiszem alapjában is érv lehet eme ruhadarabok mellett. A katonadolog.hu online áruházban sok színt, mintát talál, érdemes válogatni közülük.

Kik is hordják?

Leginkább a fiatalok körében találkozni a katonai pólókkal, de eme stílus korosabb urak körében is népszerűségnek örvend. Lányok, asszonyok szívét dobogtató látvány egy-egy izmos negyvenes/ötvenes úr domborodó izmain feszülve. Egyáltalán nem mellékes érv a military stílust kedvelők körében ez a szempont sem, hiszen a fiúk, férfiak is tudatában vannak annak, hogy aki ezeket a katonai ruhadarabokat hordja, férfiasságot, erőt sugallnak.

Nem véletlen, hogy a motorosok, tizenévesek, fesztiválozók között sokszor találkozunk katonai stílusú ruhákba öltözött emberekkel. Népszerű a lányok körében is, jól variálható akkor is, ha valaki csak divatból hordja, viselése nem függ össze semmilyen tevékenységgel, mint például munka, kirándulás, esetleg sport.

A Katonadolog webáruházban vásárolható pólók egytől egyig 100% pamutból készült termékek, kényelmesek, biztosítják a megfelelő komfort érzetet. Természetesen a többi termék, ruházati cikk is ennek megfelelően remek ár-érték aránnyal bír, nem csoda hát, hogy aki egyszer kipróbálja, keresni fogja a számára is tetszetős darabokat.

Póló történelem

Talán kevesen tudják, de a póló története tényleg a katonasággal kezdődik. Az amerikai katonák számára túl melegnek bizonyult a hosszú ujjú gyapjú ing, ezért szükséges volt valami újat kitalálni. Ekkor került bevezetésre a rövid ujjú pamut ing, mely alapvetően a francia hadseregnél volt akkor használatos. T-shirt néven a második világháborúban ez már rendszeresített alsóing volt.

A katonák gyakran csak ebben a pólóban töltötték szabadidejüket a nagy melegben, esetleg nehezebb munkák végzése során is láthatjuk őket régi felvételeken ezekben. Természetesen szépen lassan bekúszott a civil világba is, és ma már önálló ruhadarabként a világon mindenki hordja ilyen-olyan formában. Uniszex ruhadarab, újszülött kortól az ember élete végéig szívesen visel egy kényelmes pólót.

1 2 3 13