Dél-Zala Press

Luxus a tengeren – végre elérhető!

Elmondható, hogy szinte minden ember szívesen töltene egy kellemes nyaralást egy MSC-Cruises3elegáns luxus „tengerjáró” fedélzetén. Ezek az óriási, úszó szállodák  az utazni vágyóknak olyan magas minőséget kínálnak, amelyet csak a legjobb öt csillagos szállodák vendégei élvezhetnek. Némelyik hajó akkora, hogy méretét  képtelenség felfogni egészen addig,  amíg valaki nem áll mellettük és személyesen nem tapasztalja meg az élményt (többnyire 10-14 emeletesek, amik csaknem egy 10 emeletes ház méreteinek felelnek meg).

A hajók tökéletes belsőépítészettel, elegáns  bútorzattal, kitűnő konyhával,  különféle vásárlási lehetőségekkel, éttermekkel rendelkeznek, és egyben nagyszerű szórakozást és kikapcsolódást nyújtanak kortól függetlenül. Minden igénynek megfelelnek: aki akar, hegyet mászik a tengeren, van aki korcsolyázik az Egyenlítőn vagy éppen napozik  a gleccserek közelében. A hajótársaságok egyértelmű célja, hogy az utas tökéletesen érezze magát!

Az utazni vágyók több úti cél közül válogathatnak, számos szárazföldi kirándulásokkal kiegészítve. Egyszerre akár 4-5 ország kultúrájába lehet betekintést nyerni egy utazás alatt, miközben a fedélzeten olyan nyaralási élményt kapnak, amilyenben még nem volt részük! Mára ez a  luxus megfizethető lett,  mivel a  hajótársaságoknak egyre jobb akciós ajánlataik vannak.  Szinte egy horvátországi nyaralás összegéből el tudnak utazni, és átélni ezt a különleges élményt.

Térjen be hozzánk, és éljen ezzel a kedvezményes lehetőséggel, melyet az MSC  hajói kínálnak!

-Kanizsa Travel – Neckermann partner-

Exit mobile version