Luxus a tengeren – végre elérhető!

Elmondható, hogy szinte minden ember szívesen töltene egy kellemes nyaralást egy MSC-Cruises3elegáns luxus “tengerjáró” fedélzetén. Ezek az óriási, úszó szállodák  az utazni vágyóknak olyan magas minőséget kínálnak, amelyet csak a legjobb öt csillagos szállodák vendégei élvezhetnek. Némelyik hajó akkora, hogy méretét  képtelenség felfogni egészen addig,  amíg valaki nem áll mellettük és személyesen nem tapasztalja meg az élményt (többnyire 10-14 emeletesek, amik csaknem egy 10 emeletes ház méreteinek felelnek meg).

4A hajók tökéletes belsőépítészettel, elegáns  bútorzattal, kitűnő konyhával,  különféle vásárlási lehetőségekkel, éttermekkel rendelkeznek, és egyben nagyszerű szórakozást és kikapcsolódást nyújtanak kortól függetlenül. Minden igénynek megfelelnek: aki akar, hegyet mászik a tengeren, van aki korcsolyázik az Egyenlítőn vagy éppen napozik  a gleccserek közelében. A hajótársaságok egyértelmű célja, hogy az utas tökéletesen érezze magát!

Az utazni vágyók több úti cél közül válogathatnak, számos szárazföldi kirándulásokkal kiegészítve. Egyszerre akár 4-5 ország kultúrájába lehet betekintést nyerni egy utazás alatt, miközben a fedélzeten olyan nyaralási élményt kapnak, amilyenben még nem volt részük! Mára ez a  luxus megfizethető lett,  mivel a  hajótársaságoknak egyre jobb akciós ajánlataik vannak.  Szinte egy horvátországi nyaralás összegéből el tudnak utazni, és átélni ezt a különleges élményt.

MSCmagnifica

Térjen be hozzánk, és éljen ezzel a kedvezményes lehetőséggel, melyet az MSC  hajói kínálnak!

-Kanizsa Travel – Neckermann partner-

download

Vélemény, hozzászólás?