Dél-Zala Press

Brutális kanizsai lány ellen emeltek vádat

Egy 18 éves, próbára bocsátás hatálya alatt álló nagykanizsai lány tavaly november 6-án éjfél előtt Zalaegerszegen, a Zala Megyei Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat Landorhegyi u. 35. szám alatt található befogadó otthonának szobájában kérdőre vonta szobatársát egy kiskorú lányt, hogy hova tűnt a rá bízott piperetáskája.

A kanizsai lány a másikat a táska eltűnése miatt bántalmazni kezdte, lökdöste, ütögette a sértettet, aki előle a konyhába menekült. A kanizsai lány követte a lányt a konyhába, ahol tovább bántalmazta, megtépte a haját, megpofozta, beletérdelt a hasába, térddel rugdosta a testét, oldalát, majd haját megragadva beleverte a sértett fejét a konyhapultba.

A kanizsai lány követte a sértettet a nappaliba és a szobába is, ahol újra bántalmazta, nekilökte a szekrénynek, tépte a haját és megpofozta. A bántalmazás következtében a sértett a földre is került, ahol a lány rátérdelt, tovább pofozgatta és tépte a haját.

A bántalmazásnak a nevelő és a növendékek beavatkozása vetett véget. A bántalmazás következtében a kiskorú sértett 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Az ügyben Zalaegerszegi Járási Ügyészség testi sértés vétsége miatt emelt vádat – tudta meg honlapunk dr. Pirger Csabától, a Zala Megyei Főügyészség ügyész-szóvivőjétől.

(A zalaegerszegi gyermekotthon a Landorhegyi úton)

Eltűnt egy 14 éves kamasz Zalaegerszegről

A zalaegerszegi rendőrök a lakosság segítségét kérik. A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a 20010/157/2019. körözési számon folytat eljárást Horváth Dávid Sándor eltűnése miatt. A fiú 2019. április 23-án nem érkezett vissza az egyik zalaegerszegi gyermekotthonba, azóta ismeretlen helyen tartózkodik, életjelet nem ad magáról. Horváth Dávid Sándor 167 centiméter magas, vékony testalkatú, rövid sötétbarna hajú, barna szemű.

Exit mobile version