Dél-Zala Press

Reptéri parkolás gyorsan, kényelmesen

Foglaljon reptéri parkolóhelyet kényelmesen online, pár egyszerű lépésben! Válassza ki, hogy mely parkolóhelyre tart igényt teremgarázsra, vagy szabadtéri helyre. Pár alapvető adatot követően már csak a parkolóba való érkezés időpontját, valamint az utasok létszámát kell megadnia a foglalás befejezéséhez. A Parkoló Pláza rendkívül kedvező árakkal várja minden kedves ügyfelét, akik parkolási lehetőséget keresnek a Liszt Ferenc Repülőtér közelében.

A parkolók kevesebb, mint 3 km-re találhatóak a reptértől, melyhez 0-24 órás ingyenes busz transzfer szállítja az ügyfeleket. A parkolás nehézségeit könnyedén leveheti a válláról, így kizárólag csak az utazásra koncentrálhat. A szolgáltatás igénybevétele alatt szinte 100%-os biztonságban tudhatja autóját, nem kell aggódnia sem a lopások, illetve az időjárási körülmények miatt sem.

A Parkoló Pláza reptéri parkolók  egyszerűen megközelíthetőek az M0-ás segítségével az M1, M7, M5, M3 autópálya felől is. Budapest felől a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtérre tartva az Üllői út, 4-es Főút vecsési találkozásánál, a kettős körforgalomnál kell lehajtani Vecsés irányába. A parkoló megközelítése az M0 autópálya irányából az M3-as felől érkezve, a 37km kő Gyáli kijáratánál, M5 felől érkezve 37km kő Vecsési kihajtónál. Miután a parkolóhelyet online kiválasztotta, csak a parkolóba érkezés időpontját, és a létszámot kell megadni a foglaláshoz. Minden megkezdett nap díjköteles, az árak az ÁFÁ-t, és a reptéri transzfert, valamint a reptéri behajtási díjat is magukba foglalják. A 24 óra után hazaérkező vendégeknek 03:00-ig, a parkolóba érkezőknek 22:00-tól nem számítja az adott napot.

Exit mobile version