Dél-Zala Press

Webáruház készítés olcsón 2023-ban

(x) Minden vállalkozásnak szüksége van egy jól működő weboldalra, ha érvényesülni szeretne a digitális korban. Abban az esetben, ha termékeket szeretnénk eladni, mindenképp ajánlott egy webshop készítése. Többek között a Kiszervezett Marketing Kft. egyik kiemelt szolgáltatása a webáruház készítés, amihez több évnyi tapasztalat és több mint 130 elégedett ügyfél támogatása társul.

Milyen lépésekből áll egy webáruház készítése?

Egy webáruház készítése számos lépésből áll, amelyeket az alábbiakban röviden összefoglalunk. Ha szeretnél megszabadulni ezektől az időigényes és sokszor bonyolult feladatoktól, akkor készíttess webáruházat egy profi webfejlesztő csapattal!

1) Tervezés és előkészületek

2) Webshop-fejlesztés

3) Tartalomfeltöltés

4) Bemutatás és promóció

Mennyibe kerül egy webáruház készítése?

Egy webáruház készítésének költségei jelentősen változhatnak, és számos tényezőtől függnek, például a projekt mérete, a funkciók és integrációk száma, a tervezés és fejlesztés módja, a vállalkozás specifikus igényei stb. Ezenkívül a webáruház készítésére specializálódott webfejlesztők árai is eltérhetnek egymástól.

Az általános irányadók szerint egy alapvető funkcionalitású webáruház készítése Magyarországon 2023-ban általában 300.000 Ft-tól indul, de a költségek gyorsan emelkedhetnek a kiegészítő funkciók, egyéni fejlesztések, tervezési szolgáltatások és marketing megoldások hozzáadásával.

Ezenkívül figyelembe kell venni a folyamatos működtetéssel járó költségeket is, mint például a tárhely, a domain regisztráció, a biztonsági mentések készítése és a webshop karbantartás. Ezek a költségek általában éves vagy havi rendszerességű díjazással rendelkeznek.

A legjobb megoldás az, ha ajánlatot kérsz több webfejlesztő cégtől vagy szakembertől, akik áttekinthetik a projekt részleteit és a szükséges funkcionalitást, majd árajánlatot adhatnak a webáruház készítésére. Ezenkívül fontos a minőség és a tapasztalat szempontjából is olyan megbízható és tapasztalt szakembereket választani, akik képesek az igényeidre szabott megoldást nyújtani. Vedd fel a kapcsolatot a Kiszervezett Marketing Kft. szakembereivel!

Exit mobile version