Tanítsd futóbiciklivel bicajozni!

A futóbicikli a legkedveltebb egyensúlyozó babajárgány. Erősíti a láb izomzatát, fejleszti az egyensúlyérzéket, amivel a gyerkőcök felkészülhetnek a pedálos bicikli hajtására. Fejleszti a helyes tartást és a testtudatot, aminek révén magabiztosabbá válnak. 

Egyszóval nem csak remek szórakozás a mozgékony ovisok számára, de hatékony mozgásfejlesztő eszköz is. 

Játékos fejlesztés futóbiciklikkel

A futóbicikli segítségével a gyerekek játszva sajátíthatják el az egyensúlyozás művészetét, ami később jól fog jönni a kerékpározás során. A hagyományos fémvázas vagy igényes favázzal készült futóbicikli javítja a mozgáskoordinációt. Egyedi megjelenése, különleges kinézete egyszerűen vonzza a tekintetet, főleg, ha stílusos robogó vagy motor kinézetű díszítés kerül rá. Dizájnos megjelenése igazi családi kedvenccé teszi.

A népszerű Baby Lion babaáruház rollerek és futóbiciklik széles választékával várja régi és új látogatóit. Kínálatukból válogathatsz biztonságos kialakítású, akár többfunkciós, a kerékpár, tricikli és futóbicikli, illetve a roller kombinációjából álló praktikus járgányok közül is, amikkel szédületes sebességgel képesek a gyerekek száguldozni, ha hagyjuk nekik.

A fix kivitelű kismotorokkal ellentétben a futóbiciklik állítható üléssel vannak ellátva, ezért több évig is kényelmesen alkalmazkodnak a kisgyerekek igényeihez. A hosszúra állított nyeregcsővel akár 115 cm-es magasságig is használhatóak, ezután elképzelhető, hogy nem is lesz szükség kisebb, pótkerekes bicajra, egyből a 16 colos gyermekkerékpárra tudtok váltani, ami igazán gazdaságos megoldás.

A biztonság az első

A futóbicikli kétkerekű, lábbal hajtós rakéta, ami fék nélkül is biztonságos, hiszen ha leér a lábunk a földre, az biztonságérzetet ad. Vészhelyzetben ösztönösen kitámasztunk a lábunkkal, így nem kell eséstől tartani, de ha féltjük a gyerkőcöt, adjunk rá védőfelszerelést. A kormány és a kerekek felépítése is növeli a futóbicikli stabilitását. Az alacsonyra állított kormányrúd elindulásnál nagy segítség, hiszen rá lehet dőlni és lendületet venni.

A kézvédő markolat és gumivédő hatékonyan óvja az apró kezeket az esetleges sérülésektől. A nagy abroncsú kerekek pedig jól tapadnak és halkan gurulnak. A rugalmas kerekek tartósak, nehezen kopnak és defektmentesek, azaz örök életűek.

Viszonteladói hálózat

A Baby Lion áruház a termékkínálat összeállítása során törekedett az innovatív megoldásokra. Ha szeretnél viszonteladóként árulni ikonikus Vespa robogóra hasonlító futóbicajt, színes csajos vagy vagány fiús termékeket vagy a több járgány előnyeit is magában egyesítő többfunkciós járgányokat, vedd fel a kapcsolatot az áruház ügyfélszolgálatával.

A könnyen átalakítható, szerelésmentes multifunkciós járgányokkal igazi öröm a szabadban száguldozni köztereken, parkokban is, ami segíti a közlekedési szabályok alapos elsajátítását.