Minőségi fajátékok

A fa, mint alapanyag évezredek óta körülvesz bennünket. Nemcsak használati tárgyaink, dísztárgyaink, de még épületeink anyaga is ez. Megújuló energiaforrás, ami rengeteg előnyös tulajdonsága mellett igencsak sérülékeny is tud lenni. Megfelelő kezelés nélkül a víz, a kopás és egyes anyagok is károsíthatják a faeszközöket, fajátékokat, de ezt könnyebb elkerülni, mint gondolnánk. A minőségi fajátékgyártás a legszigorúbb ellenőrzéseken megy keresztül, így biztosak lehetünk benne, hogy minden egyes darab időtálló és biztonságos.

A gyerekek közelében használatos bútorok, játékok kezelése különösen fontos. Ezeknél ugyanis nem csak a fa védelmére, hanem a gyerekek egészségére is egyszerre kell megoldást találni. A KreatívJáték.hu elkötelezett a fajátékok népszerűsítése mellett, ezért az általuk kínált játékoknál garantáltan nem kell szembesülni a fenti problémákkal. 

Egy fajátékot élmény megérinteni. A lakkozott felületen áttetszik a fa eredeti mintázata, amivel egy műanyag játék sosem tudja felvenni a versenyt. A fajátékok letisztultsága segíti a gyerekek fantáziáját, amire a mai rohanó világban égető szükség van. A minőségi fajátékok egyszerűségéből előnyt kovácsolhatunk, ha velük vesszük körül gyermekünket, unokánkat. 

Brio – a favonatok tudora

Ahhoz, hogy egy játék biztonsággal a kisbabák kezébe adható legyen, meg kell róla győződni, hogy nem pereg le róla a festék, így amikor a picik rágni kezdik, nem jut káros anyag a szervezetükbe. A Brio 6 hónapos kortól egész kamaszkorig kínál a korosztályok igényeihez kifejlesztett játékokat, amik között elsősorban járművek és tematikus játékok találhatók.

A 200 éves cég az elmúlt évtizedekben sorra nyerte a nemzetközi díjakat minőségi fából készült szétszedhető vasúti pályákkal és kiegészítő elemeivel. A kopásmentes festékkel kezelt elemekkel akár még az unokák is boldogan játszanak majd. A szettek szabadon variálhatók, egymáshoz csatlakoztathatók, és a legújabb fejlesztésben már elektronikai részekkel, telefonos appal is bővíthetőek. 

A kisebbeknek az egyszerű húzós vagy tologatós és építőjátékok, valamint a konyhai szettek ajánlottak. Szerepjátékokra is alkalmas állatos készleteik is nagyon népszerűek. Nem kell azon aggódni, hogy általános használat mellett rongálódnak vagy törnek, ami a hasonló műanyag anyagú szettekről nem mondható el. 

Djeco és Janod – a letisztult fajátékok gyártói

A fajátékok témagazdagsága a KreatívJáték.hu francia gyártóinak termékein mutatkozik meg a legjobban. A húzható játékállatkák, formabeillesztők, fakirakók és építőelemek mellett vidáman színezett játékhangszerek is segítik a gyerekek képzelőerejét és logikai fejlődését. Funkcionálisan tervezett, időtlen játékaik örömteli szórakozást nyújtanak, emellett a fenntartható fagazdálkodás támogatásában is élen járnak. Termékeik gyermeki képi világa nyugtató, így mindenki megtalálja a hozzá illő magas színvonalú játékot.