Kötelező női kiegészítők a nyárra

A nyár beköszöntével a szekrény mélyére kerülnek unalmas téli cuccaink, és végre elővehetjük kedvenc szoknyáinkat, crop topjainkat, szandáljainkat. A nyári szetteket könnyedén feldobhatjuk kedvenc kiegészítőinkkel, hogy teljes legyen megjelenésünk.

Milyen kiegészítőket érdemes beszerezned idén? Mutatjuk, hogyan lehetsz stílusos egy női divatos hátizsák, egy hajpánt és kedvenc ékszereid segítségével!

Női divatos hátizsák, az alapdarab

Ha hosszabb útra indulunk, több időt töltünk este a barátainkkal egy hangulatos teraszon, vagy csak a munkahelyre szeretnénk legfontosabb cuccainkat magunkkal vinni, akkor kötelező beszereznünk egy női divatos hátizsákot. Nyáron érdemes olyan darabot választanunk, amelynek vagy légáteresztő hátlapja van, vagy olyan anyagból készült, mely nem engedi, hogy beizzadjon tőle a hátunk.

Ma már kaphatók olyan női hátizsákok, amelyek könnyen átalakíthatók oldaltáskává is, így bármikor vállunkra akaszthatjuk, ha kényelmetlen érzés hátunkon hordani. Mindenképpen ajánlott egy fekete női hátitáskát vagy egy fehér darabot beszerezni, hiszen ezek minden szetthez tökéletesen passzolnak nyáron is. Érdemes kisebb, kompakt méretben gondolkodni, ami elegánsan mutat szoknyához is.

A női táskák szerelmese vagy? A divat hátizsák mellé szerezz be egy igazi tengerparti hangulatot sugárzó fonott vagy szalmatáskát, ami tökéletesen passzolhat kalapodhoz.

Szalmakalap és hajpántok a stílusos megjelenésért

Ha már kalap, akkor szalmakalap! Egy nagy peremű szalmakalap nélkül el sem tudnánk képzelni egy vízparti nyaralást. Amellett, hogy védi az arcod a káros UV sugaraktól, stílusosan és divatosan mutathat rajtad. Dobd fel kalapod, irány a tengerpart és már készülhetnek is a jobbnál jobb képek!

Nem igazán kedveled a fejfedőket? Szerezz be egyet a színes hajpántok közül minden egyes outfithez, vagy válogass a hajcsatok és scrunchie-k közül!