Izgalmas megoldások vendégkönyv témában

Esküvőszervezés előtt állsz? Fontosnak tartod, hogy a nagy napon minden tökéletesen sikerüljön? Mindegy, hogy már gyermekkorod óta álmodsz az alkalomról, vagy a villámcsapásként ért szerelem érzése hozta ki belőled a fészekrakó ösztönt, a tervezés és a vele járó ügyintézés nem egyszerű feladat. Ma már számos rendezvényszervező cég kínálja szolgáltatásait, de a legtöbben még mindig maguk igyekeznek elintézni a felmerülő teendőket. Ezek egyike a vendégkönyv kérdése.

Emlékkönyv a nagy napról

A vendégkönyv egyfajta emlékkönyv funkciót lát el, amit sokan ismerünk gyermekkorunkból. Ugyan az esküvő napja egy életen át emlékezetes marad, mégis jól esik majd évek múltán elővenni egy olyan kézzel fogható emléket, melyben minden résztvevő saját élményeit, tapasztalatait, jókívánságait oszthatja meg a párral. Ezt a célt látja el a vendégkönyv, amely minden korábbinál izgalmasabb formákban megjelenhet az esküvőn, erről a ceremóniamester sem feledkezik meg.

Elő a polaroiddal!

A legtöbben azonnal a hagyományos, könyv-alapú megoldásra asszociálnak, és a klasszikus lehetőségek kedvelői számára ez ideálisnak is bizonyul. Feldobhatod a hangulatot egy mellé készített polaroid fényképezőgéppel, melyek egyébként is reneszánszukat élik manapság. Érdemes azonban a témában szabadon engedni fantáziádat, hiszen megszámlálhatatlanul sokféle módja létezik annak, hogy egy tárgy a vendégkönyv funkcióját lássa el. Nézzünk ezekből párat!

Postaládától az írógépig

Gondoltál már arra, hogy egy különleges, rusztikus, vagy éppen a vintage világát idéző postaládát állíts a helyszínen fel? Helyezz mellé üdvözlőlapokat és írószert, és a vendégek ilyen módon adhatják át gondolataikat maradandó formában. A palackposta elvén működve egy dekor üvegbe is dobhatják jókívánságaikat tartalmazó üzeneteiket. A romantikát fókuszba helyezve egy stílusos írógépet helyezhetsz az egyik asztalra, melyhez bekészített papírokat használhatnak a résztvevők.

Természetes, fa alapanyagok

Közel áll hozzád a fa, mint alapanyag? Időtállóságát akkor is kihasználhatod, ha az esküvői vendégkönyv funkcióját szeretnéd ellátni alkalmazásával. A fából készült szívecskék, táblák is remek színteret biztosítanak ahhoz, hogy a vendégek a megfelelő írószerrel néhány kedves sort hagyjanak számotokra. Mint ceremóniamester, felhívom a Násznép figyelmét, hogy a vendégkönyvet ne felejtsék el kitölteni.