Szurkoláshoz elengedhetetlen: a kedvenc csapatod címerét viselő stampedlis pohár

A futball kifejezetten nagy népszerűségnek örvend hazánkban. Mindenki izgatottan várja a következő élőben közvetített mérkőzést, legyen szó hazai vagy nemzetközi csapatról, mindenkinek megvannak a maga kedvencei. A futball űzésének gondolata is sokakban felmerül, mivel a játék bizonytalan végkimenetele adta izgalom átlengi az egész mérkőzést és élvezhetővé teszi a játékot. 

Azonban legtöbben a pálya lelátójáról, az otthon kényelméből a televízió előtt vagy esetleg szabadtéren hatalmas kivetítők segítségével szereti végigkísérni az eseményeket legjobb esetben barátai és szurkolótársai kíséretében. Azonban mit sem ér a szurkolás a toroknak szánt bemelegítés nélkül, mivel valamivel be kell olajozni a hangszálakat az eredményes szurkoláshoz. Ilyenkor jönnek képbe az ötletesebbnél ötletesebb stampedlis poharak.

A szurkolás, mint rituálé

A szurkolás sokak számára egy rituálét jelent, amely során összegyűlnek szurkolótársaikkal, felöltöznek csapatuk színeibe, magukra húzzák kedvenc játékosuk mezét, felöltik a csapat címerét viselő salát, és kezükbe veszik a zászlót. Téli és nyári hónapokban egyaránt jól jöhet a sapka, amely véd a hideg ellen, vagy esetleg megóvja szemedet az erős napsugarakkal szemben. Azonban bárhol is legyetek, otthon a tévé előtt, kültéren a vászon előtt vagy a lelátókon, elengedhetetlen, hogy rendelkezz saját stampedlis pohárral, amely kedvenc csapatod nevét, címerét tartalmazza, és a csapat színeinek megfelelően van felöltöztetve. 

Választhatsz a hagyományos pálinkáspohár megjelenés mellett vagy akár a vodkáspohár jellegeinek megfelelőt is előnyben részesítheted. Legyen kedvenced a külföldi nagyok valamelyike, mint a Juventus, a Manchester United, a Chelsea, a Barcelona vagy a Bayern München, esetleg maradj a hazai futball kiemelkedő szereplőinél, mint a Fradi vagy az Újpest. Garantáltan megtalálod a rajongásod tárgyát. A csapat címere és neve mellett a Football fanshop kínálata között megtalálhatod Puskás Ferenc arcképével ellátott stampedlis poharat is, amellyel szintén meglepheted magadat vagy barátaidat. 

Stampedlis pohár, mint kiváló ajándék

A dizájnos stampedlis poharak nem csak saját rajongásod kifejezésére alkalmasak, hanem ajándékként is funkcionálhatnak. Amennyiben szeretnéd meglepni rajongótársaidat, barátodat, barátnődet a kedvenc csapata logójával és nevével ellátott stampedlis pohárral, vagy csak szeretnéd feldobni a mérkőzések előtti italozást, akkor mindenképpen látogass el a Football fanshop weboldalára, ahol te is beszerezheted a szurkoláshoz alapvető felszerelést. 

Abban az esetben, ha a stampedlis pohár csak díszként funkcionálna konyhádban, akkor is érdemes körülnézned a webshopban, mivel számos olyan termékkel találkozhatsz, amelyet a mindennapokban felhasználhatsz, és amelyekkel hűen áldozhatsz csapatod oltárán.