A sportbarátok szavazatait várják a lábtollasok

A Zemplén SE az öt legjobb utánpótlás nevelő műhely között.

 

A sikeres EB szereplést követően Fehér János az MLTSZ főtitkára javasolta a Zemplén Ifjúsági Egyesületet az Utanpotlassport.hu szerkesztősége, a Magyar Olimpiai Bizottság és a Decathlon Magyarország által alapított „A hónap műhelye” címre. A kuratórium döntése alapján augusztus hónapban a Zemplén SE a legjobb öt közé került, és továbbjutott a második fordulóba, amikor is szavazni lehet a kiválasztott klubokra.

 

A címet az a szakosztály nyeri el, amely a legkisebb helyezési számot éri el az értékelés során. A szavazati arányok: közönségszavazás 25%, Utanpotlassport.hu 25%, MOB 25%, Decathlon 25%. Azonos összesített helyezési szám esetén a közönségszavazáson elért jobb eredmény dönt.

Szavazni augusztus 10-étől 20-áig az alábbi linken lehet:
http://www.utanpotlassport.hu/a-honap-utanpotlasnevelo-muhelye/szavazas/

A voksot e-mailben meg kell erősíteni. Egy IP-címről csak egyszer lehet szavazni, de ha valaki több eszközzel is rendelkezik (pl. számítógép, telefon, tablet, stb) mindegyikről adhat le egy szavazatot.

 

A díj az országos elismertség és a média megjelenés mellett tartalmaz egy 500.000,- Ft, értékű sportszervásárlási utalványt.

 

A lábtollasok várják a sportbarátok, szurkolók szavazatait, amivel hozzájárulhatnak a lábtoll-labda sportág, Nagykanizsa és a Zemplén SE népszerűsítéséhez. A kampányban résztvevők között az egyesület egy lábtoll-labdás ajándékcsomagot sorsol ki.
Július 10-13-közöttt a lengyelországi Pustków-Osiedle-ben rendezték meg a 6. Lábtoll-labda Európa-bajnokságot, ahol a magyar válogatott öt arany és két ezüstéremmel megnyerte a nemzetek versenyét, Szlovákia és Németország előtt. Az Eb legeredményesebb versenyzője a három bajnoki címet begyűjtő Kunics Réka lett. A nagykanizsai Zemplén SE tini lányai Kunics Réka, Morvai Noémi, Vlasics Dalma, és a cserszegtomaji Mile Alexandra alkotta női szekció összesen 3 aranyérmet szerzett.

http://ifjusag.com/index.php?3-labtollas-europa-bajnoki-cim,1109

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?