A bíró lefújta a meccset, a kanizsai drukker folytatta és gólt rúgott

Egy 1975-ben született nagykanizsai férfi az idén, augusztus 15-én nézőként vett részt a Zalaegerszeg, Október 6. tér 16. szám alatti ZTE Stadionban megrendezett labdarúgó mérkőzésen.

A mérkőzés alatt kialakult viharos időjárás miatt a játékvezető a mérkőzést 19 óra 13 perckor félbeszakította, majd ezt követően a gyanúsított 19 óra 21 perckor a lelátó korlátján átmászva befutott a nézőktől elzárt üres pályára, ahol a labdát terelni kezdte, majd azt a kapuba berúgta. A gyanúsítottat a biztonsági személyzet levezette a pályáról.

Az ügyben a Zalaegerszegi Járási Ügyészség rendbontás vétsége miatt emelt vádat és a gyanúsítottat megrovásban részesítette – tájékoztatta honlapunkat kedden dr. Pirger Csaba, a Zala Megyei Főügyészség ügyész-szóvivője.

Egyébként aznap a labdarúgó OTP Bank Liga 3. fordulójában a Zalaegerszeg fogadta a Puskás Akadémia csapatát. A találkozó 70. percében, 2-1-es felcsúti vezetésnél félbeszakadt a mérkőzés, mert olyan vihar tört ki Zalaegerszegen, hogy már különféle tárgyakat hordott be a pályára, ezért a bíró lefújta a meccset.