Jakabfi Dávid, a kanizsai desszertséf egy német Michelin-csillagos étteremben oktatott
Jakabfi Dávid málnás-mascarponés desszertcsodája az étlapra is felkerült. Jakabfi Dávid magyar desszertséfet nemrégiben egy Michelin-csillagos étterem, a Kulturhof Stanggas Solo Du hívta meg oktatni Németországba. Sőt, a kétnapos kurzus után a német étterem séfje még az étlapot is átdolgozta: Dávid kókuszos madárteje is helyet kapott az elődesszertek között. A kifogástalan ízekkel dolgozó Solo Du desszertpalettáján frissíteni szerettek volna, ezért keresték … Bővebben: Jakabfi Dávid, a kanizsai desszertséf egy német Michelin-csillagos étteremben oktatott
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt az URL címet a WordPress honlapba
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt a kódot a honlapunkba