Véleményezni lehet a kanizsai városfejlesztési stratégiát

Nagykanizsa Megyei Jogú Város Önkormányzata a 2021-27-es Európai Uniós támogatási ciklushoz igazodva tervezi Nagykanizsa Fenntartható Városfejlesztési Stratégiáját (FVS), amelyhez várja a lakosság véleményét.

Az FVS jelöli ki a város stratégiai fejlesztési irányait a 2021-2027 közötti időszakban, illetve meghatározza, hogy milyen fejlesztésekre szeretne Nagykanizsa középtávon fókuszálni, milyen beruházásokra szeretné igénybe venni az időszakban rendelkezésre álló EU-s és hazai forrásokat és ennek megfelelően meghatározni a város jövőképét, azt a víziót, ahogyan 2027-re látni akarja önmagát.

(Nagykanizsa látképe a levegőből. Fotó: Kovács Krisztián)

Az önkormányzat számára kiemelten fontos, hogy a tervezés folyamatába bekapcsolódjon a nagykanizsai lakosság. A lakossági részvétel érdekében online kérdőíves felmérést indítunk, amely kérdéscsoportjainak összegzése a végleges stratégia részét képezi.

A lakossági kérdőív online formában elérhető és kitölthető a városi honlapon, valamint a https://adatok.limequery.com/772369?lang=hu címen.

A kitöltés anonim és e-mail-cím megadását sem igényli.

Kérem, hogy a kérdőív kitöltésével támogassa az önkormányzat munkáját! – közölte szerdán Facebook oldalán Balogh László nagykanizsai polgármester.