Tommy Hilfiger téli cipők

Kezdetben Tommy Hilfiger a lemezek, füstölők, trapéznadrágok és egyéb divatcikkel eladásában járt élen a divatvilágban, majd 1984-ben levédette saját nevét. Az amerikai lezser utcai divatot szerette volna bemutatni első ruha kollekciójával a nagyközönségnek. A márka először a férfiak számára kedvezett, majd 1995-ben kibővítette kollekcióit női ingekkel, majd ruhadarabokkal. 2010-ben eladta cégét a világhíres divatguru, de a cég vezető tervezőjeként a háttérben munkálkodott továbbra is. A Tommy Hilfiger márka sikere az autentikusságban és eredetiségben rejlik, nem a már meglévő trendeket követi, helyette újakat teremt. Nemcsak ruhadarabok találhatóak meg kínálatában, hanem cipők, különböző kiegészítők, mint órák, parfümök is.

A téli időszakban sok kellemetlenséget tud okozni, ha lábunk érzékeli a hideget, vagy adott esetben átázik a cipőnk, így könnyen felfázhatunk. Fontos, hogy a megfelelő cipőt válasszuk meg télre, amely melegen tartja lábunkat, de ugyanakkor kényelmes, a talpa megfelelő anyagból készül, és felveszi a harcot a faggyal és a hóval szemben is, ezáltal biztonságosan közlekedhetünk. Nem elég kihangsúlyozni, hogy a jó téli cipőnek vízállónak kell lennie, hiszen ilyen esetben a legtöbbször átázik a cipő. A tex-membránnal ellátott lábbelik képesek megbirkózni ezzel a problémával. Az impregnáló spray-k használatával is vízhatlanná tudjuk tenni csizmánkat.

A téli cipőnek rugalmasnak és kellően hajlékonynak kell lennie, hogy az izmok dolgozhassanak. Talprészük barázdált és vastagabb, hasonlóan, mint a téli autógumik esetében, elősegítve a tapadást. A bokát jól kell tartania, maximum 4 cm-es sarokmagasság a megfelelő, hiszen ez az a magasság, amelyben könnyedén járhatunk és tartásbeli problémák sem lépnek fel. A fékezőhatást nem lehet elérni az alacsony és vékony sarkú cipők esetében, a sarok egy enyhe vagy csillapítás nélkül ütődik a talajhoz, ami a gerincnek és nyakcsigolyának nem tesz jót, hosszú távon pedig kopáshoz vezethet. A Tommy Hilfiger cipők kielégítik az igényeket, ugyanakkor kényelmesek, divatosak. A legtöbb darabot meleg béléssel látták el, a talp része pedig csúszásgátlóval ellátott. Ortopédiai kialakításuk megfelelő, stabilan tartja a lábat, így terhelés nem éri a térdet és a bokát sem.