Tíz autót és egy étterem teraszát is megrongált egy részeg férfi Nagykanizsán

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére április 25-én (hétfőn) éjjel 22 óra 23 perckor érkezett bejelentés, amely szerint Nagykanizsán, a Szent Imre utcában ismeretlen személy parkoló autókat rongált meg, rugdosta az autók tükreit.

A nagykanizsai rendőrök a térfigyelő kamerák felvételeiből kiindulva adatgyűjtésbe kezdtek, és másnapra beazonosították a feltételezett elkövetőt, aki a rendelkezésre álló adatok alapján előző este egy ismerősével együtt italozott a városban, majd közösen hazaindultak, útközben azonban a felbátorodott férfi az útját keresztező vendéglátóegység előtt található négy darab napernyőt felborította, majd tovább haladva a Szent Imre utcában nyolc személygépkocsit és egy teherautót, a Csengery utcában pedig egy személygépjárművet megrongált.

A 21 éves helyi fiatalembert az egyenruhások elfogták, majd előállították, ahol a Nagykanizsai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a bűncselekmény elkövetését beismerő, tettét ittasságával magyarázó férfit – közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság. (Fotók: ZMRFK)