Penny Marketes átverés terjed a Facebooon

“Gratulálunk!
Azért választották meg, hogy vegyen részt egy rövid felmérésünkben, hogy ingyenes 85000 Ft Penny Market Magyarország kupont szerezzen! Csak 232 kuponunk van hátra, így siess!” – írja egy adathalász oldal a Facebookon. A linket sok ismerősünk megosztotta.

(Ez a kérdőív fogadja a látogatót a kamu Penny Marketes oldalon)

Csakhogy ez egy átverés! Csak nem gondolja senki komolyan, hogy a Penny Market 232 db 85 ezres vásárlási kupont ad csak úgy, egy megosztásért!?

Íme a Penny Market hivatalos cáfolata:

“Kedves Vásárlóink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Penny Market Kft. nem szervezett 85.000 Ft-os kuponnal kapcsolatos internetes nyereményjátékot, a honlap (http://www.pennymarket-hu.com/?fbclid=IwAR3vQJvYSUrZS1tBVE2A7gZpewXW-NOG6pj8uYP6pgfmI7V8jsBhQ5oQ5GQ) nem társaságunkhoz tartozik, véleményünk szerint adathalász oldalként működik és ott társaságunk logóját jogosulatlanul használják.

Mindezek miatt a „játék” során keletkezett utalvány beváltására Társaságunknál nincs mód. A játékkal kapcsolatban felmerült károkért Társaságunk felelősséget nem vállal. Szíves megértésüket köszönjük!”

(Forrás: Penny Market hivatalos oldal)

Csaló nyereményjátékokra figyelmeztet a Lidl és a Penny Market

Megtévesztő, a Facebook-on megjelent nyereményjátékokra hívja fel a figyelmet a Lidl Magyarország és a Penny Market, mindkét társaság azt közölte, hogy visszaéltek a nevével. A Lidl Facebook-oldalán arra figyelmeztet, hogy a közösségi oldalon megjelent 30 000 forint értékű vásárlási utalványos játék, illetve bármilyen emelt díjas telefonszámhoz kapcsolódó kezdeményezés nem tartozik a céghez.