Hogyan zajlik az irodaköltöztetés?

Irodaköltöztetés esetén elsődleges fontosságú, hogy minél rövidebb idő alatt menjen végbe a folyamat, hiszen a munka nem állhat meg. Annak érdekében, hogy az ügyfeleknek ne kelljen sokat várakozniuk, a legtöbben munkaidőn kívül oldják meg a dolgot, azonban nem sok olyan alkalmazott van, aki szívesen töltené a szabadidejét is a munkahelyén. Nem is lehet ezért őket hibáztatni, de a szájhúzogatásokat elkerülendő érdemes inkább egy költöztető cégre bízni a feladatot.

Az irodaköltöztetés Budapesten sem bonyolult

Hiába a dugó, a kevés parkolóhely, az irodaköltöztetés ugyanolyan profi módon mehet végbe a fővárosban is, mint vidéken. Nem is beszélve arról a rendkívüli gyorsaságról. Egy profi, régóta szállítással és költöztetéssel foglalkozó cég úgy ismeri a kis utcákat és egérutakat, mint a saját tenyerét, így a bútorszállítás nem fog a szükségesnél tovább tartani, és ebből következik az is, hogy nem kell érte egy vagyont kifizetni.

A költöztetés teljes folyamata

Az irodaköltöztetés természetesen a holmik becsomagolásával kezdődik. Amennyiben kifejezetten erre kitalált költöztető dobozt használ fel, az megkönnyíti a munkát. A legjobb, ha minden kolléga maga pakolja be a saját papírjait, így a kipakolásnál is elkerülhető, hogy szükségtelenül hosszú ideig tartson. A bútorok és egyéb teher szállítása többféleképpen is megoldható, de amennyiben a megfelelő vállalkozást bízza meg és a helyzethez legjobban illő szolgáltatást, úgy sem a ki, sem pedig a bepakolással nem kell tölteni az üzleti életben oly értékesnek számító időt.

Servitius Transport mindig segít

Vannak olyan vállalkozások, amelyeket többen keresnek fel, mint másokat. Ennek oka általában a kiemelkedő szolgáltatás és a jó ár. Ha költöztetésről van szó, akkor a fuvarozók közül magasan kiemelkedik az S-Transport. Ám a fenti két okon túl, más is van, ami miatt előszeretettel hívják őket. Az egyik ilyen például a tervezhetőség. Nincsenek rejtett költségek és a teljes ár már azelőtt kiszámolható, mielőtt egyáltalán felemelnénk a kagylót, köszönhetően az S-Transport honlapján található kalkulátornak.

SOS költöztetés esetén is számíthat rájuk

Egy másik ok pedig, ami miatt sokan hívják az S-Transport költöztető céget az, hogy az utolsó pillanatban is lehet rájuk számítani. A kamionokat és teherautókat is magába foglaló géppark állományuk lehetővé teszi, hogy azonnal kiszálljanak, akkor is, ha nagyon elfoglaltak. A bútorszállítást ilyen körülmények között is precízen, nagy odafigyeléssel végzik, ahogy mindig, így biztos lehet benne, hogy semmilyen bútornak nem esik baja és egyetlen fontos irat sem vész el.