Civil díjakra várják a jelöléseket Nagykanizsán

A Nagykanizsai Civil Kerekasztal felhívással fordul a térség polgáraihoz, civil közösségeihez, hogy az általa alapított Köszönet Napján átadásra kerülő díjak odaítélésében ajánlásaikkal segítsék munkáját.

Az a tapasztalatunk, hogy a díj értékét jelentős mértéken növeli, ha azt a térség polgárainak javaslata alapján az arra legérdemesebbek kapják meg.

(Grafika: Facebook)

Az ajánlatokat november 23-ig fogadjuk a következő kategóriákra:

            Az év civil embere

            Az év civil önkéntese

            Az év civil közössége

            Az év fiatalja

            Az év mecénása

            Az év szponzora

 

A jelölés módja:

            Személyesen a Civil irodán – Halis István Városi Könyvtár alagsora

            A site.civiliroda.eu/index.php/hu/koszonet-napja honlapon

            E-mailben a civilkerekasztal@gmail.com címen vagy a  Civil Kerekasztal Egyesület Facebook oldalán.

A Köszönet napja a Civil Kerekasztal közösségei által szervezett bensőséges összejövetel. Ennek keretében az alapító szervezet visszaemlékezik az elmúlt esztendő legjelentősebb civil megmozdulásaira. Az ünnepség keretében a jelölések alapján megválasztott legaktívabb civil személyeknek „Az év civil önkéntese-”, és „Az év civil embere”-, a legtöbb, és legjelentősebb civil tevékenységet végző csoportnak pedig „Az év civil közössége” erkölcsi díjakat adja át. Ekkor köszöni meg az alapító a nagykanizsai civil klubokat-, egyesületeket-, szervezeteket, civil megmozdulásokat legnagyobb mértékben támogató személyeknek és közösségeknek a munkáját, szponzori-, mecénási tevékenységét, és adja át számukra „A civilek mecénása”-, valamint „A civilek szponzora” erkölcsi díjakat.