Alumínium nyílászárók, HiSec biztonsági ajtók az Euroline-tól

Mert nem mindegy, milyen ajtó mögött hajtja álomra a fejét. Az sem, hogy mennyire biztonságos, de az sem, hogyan mutat az az ajtó. Mert ez az első kép az otthonunkról, nem mindegy hát, hogyan is fest maga a látvány.

Az Euroline nyílászáróival könnyű dolga lesz annak, aki őket választja, mert alumínium HiSec biztonsági ajtóit a cég sokféle színben, és annál is több dizájnnal árusítja, melyek mögött tényleg nem kell aggódnia otthona biztonsága miatt. Ezeket a termékeket kimondottan zárt lépcsőházakhoz ajánlják a cég szakemberei.

Miért fontos a biztonsági ajtó akkor is, ha a lakás bejárata egy zárt lépcsőházi ajtó mögött rejtőzik?

Mert talán pont ezért még csábítóbb lehet a betörők számára. Amíg az utcára nyíló ablakok és ajtók bárki számára láthatóak, járókelők, szomszédok jobbról balról, az utca túloldaláról, addig egy lépcsőházban maximum két, három lakásból látnak az ajtónkra. Na és persze jó eséllyel napközben nincs is otthon senki. Mi ez, ha nem csábítás?

Legtöbb esetben, ha egy idegen próbál bejutni egy soklakásos házba, meg sem kérdezi senki hová, kihez igyekszik. Ha pedig nem tudja a kódot, csak meg kell várnia, míg valaki ki- vagy bemegy a házba, egy kedves mosoly, egy határozott köszönés, és már bent is van a “kedves” betörő a lépcsőházban.

Ez pont elég ahhoz, hogy az ember elgondolkodjon egy biztonságos ajtó vásárlásáról.

Ha pedig egy ajtó jól zár, valóban megfelelően erős, modern, akkor a hő és hangszigetelése is kiváló, márpedig akkor bizonyos idő után meg is térül a befektetett pénz összege.

Nagyon fontos, hogy ne csak az ajtó legyen erős!

Sokszor beszélünk arról, hogy az ajtó ilyen-olyan lemezzel van bélelve, ilyen-olyan acél, nem lehet átjutni rajta. Arról már kevesebbet, hogy az első három rész, amit az ajtóknál fel szoktak törni, az nem is maga az ajtó.

Az egyik ilyen fontos része az ajtónak maga a tok. Ezért van szükség arra, hogy ez a része is erős legyen, ellenálljon a fizikai erőszaknak. A másik hely az ajtón, amit a betörők előszeretettel babrálnak, az ajtó pántja, pántjai. A harmadik pedig a zár. Természetesen a sorrend nem fontos, de tény, hogy ezeket a részeket előszeretettel babrálják meg a tolvajok, hiszen itt vannak illesztések.

Nézzük meg a cég kínálatában szereplő HiSec biztonsági ajtók legfőbb tulajdonságait

A legfontosabbak:

  • Kettő darab különálló zárbetét, melyhez 2 x 5 darab kódos kulcs tartozik
  • Az ajtó és a tokszelvény is acéllemezből készült
  • 15 darab acéltüske gondoskodik a megfelelő zárásról, mindezt 4 irányba elosztva
  • A csuklópánt kiemelésgátlóval van ellátva
  • Ásványgyapot az ajtó szigetelése, mely tartja a hőt, és szigeteli a hangot

Még néhány okos és kényelmes megoldás:

  • Halszemoptikás kitekintő nyújt biztonságos kilátást
  • Beépített csengő van elhelyezve az ajtón
  • A kilincs világít, hogy a sötétben is gyorsan a zárba találjunk.

Forduljon az Euroline-hoz bizalommal, kérdezzen bátran elérhetőségeiken.