A kanizsai multifunkcionális sport- és rendezvénycsarnok jövőjéről kérdezik a városlakókat

„Tisztelt Kanizsaiak! Tisztelt Válaszadók!
Jövő ősszel átadásra kerül Nagykanizsán a régen várt multifunkcionális sport- és rendezvénycsarnok. E rövid kutatás célja, hogy nagy vonalakban képet adjon arról, milyen jellegű és témájú érdeklődés várható városunk polgárai részéről az arénával kapcsolatosan. Természetesen a későbbiekben további részletes, az érintettek bevonásával történő kutatások és felmérések is készülnek majd a témában.


A kérdőív kitöltése anonim módon történik.
Kérem, szánjon rá néhány percet és a válaszaival segítse e kutatómunka eredményességét!
Balogh László
Nagykanizsa MJV polgármestere „- olvasható a kérdőívben, amelyben mindössze 7 kérdést tesznek fel a városlakóknak:

  • Örül-e annak, hogy Nagykanizsán 2021 őszén megnyitja kapuját a multifunkcionális sport- és rendezvénycsarnok?
  • Ellátogatna-e a jövőben a csarnokba nézőként vagy résztvevőként, ha valamilyen sportesemény, sportverseny vagy más jellegű kulturális rendezvény kerülne megszervezésre (koncert, vásár, bál, stb.)?
  • Ön ellátogatna-e magánjellegű szabadidős tevékenység céljából (pl. konditerem, baráti csapatsportok, stb.) az arénába?
  • Ön milyen jellegű rendezvényekre látogatna el szívesen az arénába? Kérem, jelölje meg, mely típusú rendezvény milyen mértékben érdekelné Önt! (0 – egyáltalán nem érdekel; 5 – nagyon érdekel)
  • Ön mit gondol, évente hány alkalommal látogatna el az arénába, ha Önnek tetsző rendezvények lennének? (0 – soha, 5 – nagyon gyakran (hetente, kéthetente)
  • Önnek melyik név lenne szimpatikusabb az alábbiak közül a rendezvénycsarnok elnevezésére? Kérem, jelöljön meg egy lehetőséget.
  • Ön melyik városrészben él Nagykanizsán?

A kérdőív – amelynek kitöltése anonim módon történik – az alábbi linkre kattintva érhető el: Kanizsai multifunkcionális sport- és rendezvénycsarnokunk jövőjéről