Eddz okosan a szabadtéri edzőparkokban Nagykanizsán is!

“Nagykanizsán 4 felnőtt edzőpark biztosítja az edzéslehetőséget a mozogni vágyók részére.
A Csónakázó- tónál 2 parkban összesen 21 db eszköz található, a Mező Ferenc téri és az Eötvös téri játszótér közvetlen szomszédságában pedig 5, illetve 4 sporteszköz van telepítve.

Üzemeltetőként fontosnak tartjuk, hogy a szabadban történő mozgással, akár edző nélkül is, sérülésmentesen juthassunk el a kitűzött célunkig.
A napokban minden parkban elhelyezésre kerültek az „Eddz okosan” elnevezésű program QR kódos matricái, melyek a kondiparki eszközök helyes, tudatos használatára hívják fel a figyelmet.

Parkonként a központi oszlopokon, illetve a központi eszközökön találhatóak olyan „Bemelegítés”, illetve „Nyújtás” feliratú QR kódok, melyek beolvasásával indítható videókon bemutatott gyakorlatokkal javasoljuk kezdeni és befejezni az edzést.
A parki edzőgépeken lévő kódok beolvasása után egy szakember rövid videóban szemlélteti az eszköz helyes használatát. Kövessük a videóban látottakat lépésről-lépésre!

Ne felejtsük el, hogy minden edzés alapja a jó bemelegítés és az mozgást követő nyújtás!
Mindenkinek sérülésmentes edzést kívánunk!” – írta Facebook oldalán a közelmúltban Via Kanizsa Városüzemeltető Nonprofit Zrt.