Üzenet a tolvajnak: kamera vette a kanizsai lopást!

pénztárca lopás

„Kedves Te! Tegnap délután 2016. 05. 12-én, 14:08 és 14:15 között valaki, vagy valakik segítségével a pénztárcám, benne minden iratommal, pénzemmel, bankkártyával, és számomra fontos dolgokkal, „eltűnt”. Igen, zárójelben „eltűnt”.
A táskámból, a munkahelyemről, tehát érti remélem mindenki, hogy mi történt. Hagyjuk, hogy mennyi pénz volt benne, hagyjuk, hogy mi játszódott le. Semmi más nem kell, csak a pénztárcám, benne az irataim, ha külön külön, annak is nagyon fogok örülni. Ha van benned annyi, Te Kedves, vagy Kedvesek, akik ennyire segítőkészek voltatok a varázslásban, hozzátok vissza, amíg komoly következményei nem lesznek. Mert lesznek.
Ugyanis a munkahelyi belső kamera mindent felvett. A mai napon türelmes vagyok, ha visszaadod, vagy juttatod, nem lesznek következményei. De. Ha nem, feljelentelek, és az nem lesz egyszerű.Tehát Kedves Ismerőseim! Ha valahol véletlenül egy lila- barna pénztárcát találtok, kuka mellett, vagy olyan helyen, ahol szembetűnő, akkor gondoljatok rám, mert az hagyján, hogy a pénzem eltűnt, Számomra igen, de a SEGÍTŐM számára értéktelen iratokat tartalmazott.
Kérek minden embert, mert ugyan nem vagyok kéregetős, hogy ezt oszd meg, meg azt, ha Kanizsai, vagy környéki vagy, segíts nekem ennyivel, hátha szerencsém lesz, és legalább az irataim előkerülnek. Szóval. Osszátok légyszíves.
A feljelentés időközben megtörtént. Az ügy feljebb került.”
A pénztárcát Nagykanizsán a Zrínyi u. 42-ben kéretik leadni. (Forrás: Facebook)

Vélemény, hozzászólás?