Repült a balta

A vita során mindhárman köveket dobáltak egymás felé, miközben a 20 éves ember a kezében lévő baltákat is vitapartnerei felé hajította.

 

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya vádemelési javaslattal zárta le azt a nyomozást, amelyet garázdaság vétség elkövetésének gyanúja miatt rendeltek el, azonban felfegyverkezve, csoportosan elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytattak le.

A gyanú szerint egy fiatalkorú csörnyeföldi és egy 30 éves muraszemenyei férfi 2013. július 14-én 12 órakor Muraszemenyén az úttesten ököllel többször megütött és megrúgott egy 20 éves csörnyeföldi férfit. A rendelkezésre álló adatok szerint a bántalmazást szóváltás előzte meg, ami a három férfi között alakult ki. A vita során mindhárman köveket dobáltak egymás felé, miközben a 20 éves ember a kezében lévő baltákat is vitapartnerei felé hajította. A rendőrséget a 20 éves fiatalember értesítette, azonban a nyomozás során őt is gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók. A baltákat dobáló férfi a bántalmazás során nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett, két társát a repülő tárgyak nem találták el, így ők nem sérültek meg.

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya felfegyverkezve, csoportosan elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt az ügyben keletkezett iratokat O. L., O. Z. és B. I. ellen szóló vádemelési javaslattal megküldte a Nagykanizsai Járási Ügyészségnek.

Vélemény, hozzászólás?