LISZI programok: állatszépségverseny, színház

A Lakóközösségi Információs és Szolgáltató Iroda szervezésében Állatszépségverseny „Élő show” lesz 2014. július 19-én, szombaton 15 órai kezdettel a dr. Mező Ferenc téren (Keleti Étteremmel szemben). Már csak néhány nap, és kiderül, ki is lesz a Keleti Városrész legszebb Kedvence!

Május 28-án indult a Facebookon az a kezdeményezésünk, mely a Keleti Városrész állataira, kisállataira hirdetett szépségversenyt, és melyre összesen 74 nevezés érkezett 3 különböző kategóriában – kutyák, cicák és egyéb kis- és egzotikus állatok. Főként a kutyusok domináltak a jelentkezők között, de persze cicák, nyuszik, hörcsögök, vadászgörények és még kígyók is szerették volna megmutatni szépségüket, hogy elnyerjék a közösségi oldalon aktív résztvevők tetszését. Július 4-ig kampányolhattak a gazdik és gyűjthették a „lájkokat” a döntőbe jutásért. Az „élő show”-ban minden kategória első tíz legtöbb szavazatot gyűjtött kisállata vonulhat majd a szakmai zsűri elé. Őket láthatjuk majd szombaton számos kísérőprogram mellett, melyek gyerekek és felnőttek számára egyaránt izgalmasak és érdekesek lehetnek!

(A korábbi versenykiírásról itt olvashatnak: http://liszikanizsa.hu/index.php/8-kisallat-szepsegverseny; A verseny facebook oldala: https://www.facebook.com/nagykanizsa.keleti.kedvenc)

Nyári színház a gyerekeknek

A jövő héten pedig, egészen pontosan július 24-én 18 órától a kicsiknek igyekszünk kedvezni Nyári Színház Gyerekeknek című programunkkal, melynek keretében óvodás és kisiskolás gyerekeket várunk a Péterfy Általános Iskola előtti szabadtérre, ahol a Ziránó Színház Csicseri történet című darabját tekinthetik meg!

Vásári bábszínház gyerekeknek, varázslatos mesevilággal, kacagtató fordulatokkal, zenével, énekkel és minden jóval, ami mosolyt csal a kicsik arcára!

 

 

Vélemény, hozzászólás?