Hamarosan átadják Nagykanizsa legújabb játszóterét

A március 28-i közgyűlésen felvetődött: annak ellenére, hogy még körbe van kerítve szalaggal, a családok már birtokba vették a Csónakázó-tó melletti új létesítményt.
Dénes Sándor polgármester azt mondta, a beruházás csaknem teljesen elkészült – már csak egy kerítést építenek köré, hogy még biztonságosabb legyen a játszótér használata.

– Nem szeretnénk, hogy a kicsi gyerekeknek, ha elgurul a labdájuk, vagy a társaikkal kergetőznek, akkor bajuk essen. Ugyanakkor az a szülő, nagyszülő, aki elhozza ide a gyermekét, unokáját, annak ott kell mellette lennie, és figyelnie rá, hiszen ő felel érte.

Előzzük meg a bajt, ez az én véleményem. Szeretném, ha ez a kerítés minél előbb elkészülne. Időpontot még nem tudok mondani, de megbeszéljük, hogy érdemes-e még várni a beruházóra, vagy leszedjük a szalagot – ebben az esetben nyilván kiírjuk majd, és külön felhívjuk a felnőttek figyelmét a felelősségükre.

Arról nem is beszélve, hogy nagyon sokan sétáltatják a kutyájukat a Csónakázó-tónál. Én nagyon tisztelem a kutyatartókat, és kutyabarát vagyok, de azt nem szeretném, hogy a kutyák bemenjenek a játszótérre – mondta el Dénes Sándor Nagykanizsa polgármestere.
(Forrás:
Kanizsa TV)