A karácsonyi fenyőfák begyűjtése Kanizsán

Értesítjük Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2017-ben új rendszerben történik a karácsonyi fenyőfák begyűjtése Nagykanizsa város területén.
A bio hulladékgyűjtésbe bevont városrészekben a biogyűjtés napján, január 1-től február 24-ig, heti rendszerességgel szállítjuk el a házak elé kihelyezett fenyőket.
Kérjük úgy elhelyezni, hogy a közúti forgalmat ne zavarják, illetve ne legyen rajtuk karácsonyfadísz és szaloncukorpapír. Csak a bio szállítási naptárban az Önök utcájához megadott napon kérjük kihelyezni a fákat.

A társasházi övezetekben hétfői és csütörtöki napon szállítjuk el a kidobott fenyőket, szintén heti rendszerességgel, január 1-től február 24-ig. A társasházban élőket kérjük, hogy a vegyes hulladék gyűjtésére rendszeresített edényzetek mellé, lehetőleg zöldterületre, vagy a szelektív szigetek mellé a zöldterületre helyezzék el a fákat, szintén karácsonyfadísz és szaloncukorpapír-mentesen.

A belváros frekventált területeit a bio gyűjtési nap (kedd) mellett a hét többi napján is figyelemmel kísérjük a közlekedés zavartalansága miatt, de kérjük a belvárosban élőket is a biohulladék gyűjtési nap (kedd) előnyben részesítésére.

Köszönjük együttműködését!

Futurus-Pannonia Nonprofit Kft.